Follow us

Πήγαμε για μεζέ στο Μezze

Δοκιμάσαμε τα σπιτικά πιάτα του νέου εστιατορίου στη Γλυφάδα

Πήγαμε για μεζέ στο Μezze

Δοκιμάσαμε τα σπιτικά πιάτα του νέου εστιατορίου στη Γλυφάδα


Πάντα υπάρχει ένα δυσεπίλυτο σταυρόλεξο για κάθε παρέα: Που να πάμε για φαγητό; Ποιο μαγαζί θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα και δεν θα μας βγάλει από το budget μας; Ανακαλύψαμε ένα παρεΐστικο στέκι, για τους λάτρεις της καλής ρακής και των σπιτικών μεζέδων που δίνει άριστη απάνταση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Πήγαμε για μεζέ στο Μezze

Σε ένα πολύ φιλικό χώρο επί των οδών Μεταξά & Φοίβης, στην καρδιά της Γλυφάδας θα βρεις το νέο γαστριμαργικό προορισμό των Νοτίων, το MEZZE Glyfada. Εκτός από ούζο ή τσίπουρο μπορείς να απολαύσεις ένα από τα ελληνικά κοκτέιλ με μαστίχα, κρητική ρακή ή ρακόμελο. Ο χώρος θυμίζει αυλή παλιού σπιτιού ενώ στο μενού θα βρεις ποικιλία ζηλευτών μεζέδων, θαλασοmezze ή κρεατοmezze όπως αναφέρονται στον κατάλογο, σε γενναίες μερίδες και ολύ δελεαστικές τιμές.


Πήγαμε για μεζέ στο Μezze - εικόνα 2

Πήγαμε για μεζέ στο Μezze - εικόνα 3

Εμείς δοκιάσαμε αυγά μάτια με πικάντικο σουτζούκι και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, νόστιμη τηγανιά μανιταριών με γραβιέρα Κρήτης, ζουμερή σούβλα (από μοσχάρι, κοτόπουλο ή σολομό) με μοναδικά πρωτότυπη παρουσίαση, για περισσότερα από δύο άτομα, αλλά και τσιπούρα ολόκληρη ψημένη σε κρούστα αλατιού, μύδια αχνιστά και αρωματικά, λαχταριστό γιουβετσάκι με γαρίδες στο πήλινο και μπρουσκετάκια με σαρδελίτσες παντρεμένες.

Info: Αγγ. Μεταξά 34 & Φοίβης 11


Τηλ.: 2108980840
https://www.facebook.com/mezzeglyfada

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ