Follow us

Διαγωνισμός: 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Interstellar»

Η νέα ταινία του Christopher Nolan με πρωταγωνιστές τον Matthew McConaughey, την Anne Hathaway και τη Jessica Chastain

Διαγωνισμός: 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Interstellar»

Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε μια από τις 10 προσκλήσεις για να παρακολουθήσεις την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Christopher Nolan «Interstellar».

Η ταινία «Interstellar» εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Στην ομάδα των εξερευνητών, το ρόλο του πιλότου αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Matthew McConaughey, ο οποίος συνειδητοποιεί πως η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που ξεπερνάει το χρόνο και το χώρο, όταν αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά για να ηγηθεί της αποστολής διάσωσης της ανθρωπότητας. Μαζί του, η βραβευμένη με Όσκαρ Anne Hathaway, η υποψήφια για Όσκαρ Jessica Chastain και ο βραβευμένος με Όσκαρ Michael Caine.

Διαγωνισμός: 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Interstellar»

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Ισλανδία, όπου ο Νolan και το συνεργείο του είχαν γυρίσει τη ταινία «Batman Begins». Η τοποθεσία ήταν ιδανική και “επική” όπως τη χαρακτηρίζει ο Νolan, αφού έβγαζε την αίσθηση του μακρινού και του ξένου, όπως είναι ο παγωμένος πλανήτης στον οποίο ταξιδεύει η ομάδα των εξερευνητών, με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα. Παράλληλα, οι συνθήκες των γυρισμάτων ήταν εξίσου ακραίες: «Στις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς γυρίζαμε την ταινία, ξεκίνησε ένας δυνατός αέρας ο οποίος κατέληξε στη μεγαλύτερη ανεμοθύελλα που μπορούσαμε να φανταστούμε, και διήρκησε δύο μέρες», θυμάται και προσθέτει: «Η μανία του τυφώνα δεν μας πτόησε όμως. Συνεχίσαμε τα γυρίσματα, εκτός κι αν η ομάδα ασφαλείας μας συμβούλευε το αντίθετο».

Δες το trailer:



Πρεμιέρα:
Τρίτη 4 Νοεμβρίου
VMAX
Village Cinemas @ The Mall Athens στις 21:00


Θες να δεις και εσύ την νέα ταινία του Christopher Nolan «Interstellar» με πρωταγωνιστές τον Matthew McConaughey, την Anne Hathaway και τη Jessica Chastain;

Μπες εδώ και πάρε μέρος στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ