Follow us

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati

Στον πεζόδρομο της Αιόλου με την καλύτερη θέα στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης.

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati

Στον πεζόδρομο της Αιόλου με την καλύτερη θέα στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης.


Υπαρχει μια παραδοσιακή ευχή σε πολλά μέρη της Ελλάδας η οποία δηλώνει κάτι που ευχόμαστε πολλές φόρες μέσα στη διάρκεια ενός χρόνου και αυτό ειναι το "Εις πολλά έτη", δηλαδή Χρόνια Πολλά. Αυτό σημαίνει και το όνομα του Spollati του κομψού all day bar - restaurant με την καταπληκτική ποιότητα καφέ και με τα μοναδικά εμπνευσμένα cocktails το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αιόλου 27, με την καλύτερη θέα στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης.

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati - εικόνα 2

Το φαγητό επιμελημένο απο τον σεφ Τόλη Κράβαρη είναι μια ευχάριστη έκπληξη αφού η "πειραγμένη" Ελληνική κουζίνα του βασίζεται σε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα τα οποία συνδυασμένα σε συνταγές μοναδικές κάνουν τη διαφορά στα πιάτα του μενού του Spollati. Σπάνιες φίρμες αλκοόλ απο ούζο μέχρι malt ουίσκι και ένας κατάλογος από εκπληκτικά cocktails των οποίων πολλά συστατικά παρασκευαζονται με "σπιτικές" μυστικές συνταγές από τον έμπειρο mixologist του Spollati κάνουν επίσης τη διαφορά στην ποιότητα του bar tending.

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati - εικόνα 3

Πήγαμε για φαγητό στο Spollati - εικόνα 4

Η αυθεντικότητα της γεύσης του καλού καφέ είναι ευδιάκριτη σε όλη τη γκάμα του καφέ που προσφέρει το Spollati και ειδικά ο Ελληνικός καφές φτιαχνεται παραδοσιακά στο πρίκι.Ο χώρος κομψός και φιλόξενος ειναι διαφορετικά επιμελημένος στο ισόγειο απο οτι στο πατάρι και συνδυάζει υλικά όπως το ξύλο και το δέρμα με στοιχεία design γνωστών εταιριών και μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία τα οποία επιμελήθηκε η αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων Ιωάννα Σιδηρά. Ένας ακόμα λόγος που το "Spollati" κάνει τη διαφορά είναι οι καλές μουσικές επιλογές που ακούγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, δηλώνοντας τη σημασία που έχει η ποιότητα της μουσικής στο χώρο που επιθμείς να πιείς το ποτό σου με φίλους ή απλά να χαλαρώσεις μετά το γραφείο. Γι'αυτό και τα Σαββατοκύριακα τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν ξεχωριστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί απο τον "εν λευκώ" και τον "pepper fm" δημιουργώντας την ατμόσφαιρα πάρτυ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το Spollati δημιουργήθηκε απο τον επιχειρηματία Γιώργο Αμπεριάδη με σκοπό να προσφέρει καλή ποιότητα φαγητού, ποτού, καφέ συνοδεία υπέροχης μουσικής και ατμόσφαιρας και να πραγματοποιήσει τη σημασία του ονόματος του: να διαρκέσει "πολλά έτη".

Info: Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ