Follow us

Να πού θα βρεις το top hat της Rihanna και άλλα αντικείμενα των αγαπημένων σου μουσικών!

Το πιο Hard Rock στέκι της πόλης επιστρέφει με 60+ memorabilia από τον κόσμο των rock stars

Να πού θα βρεις το top hat της Rihanna και άλλα αντικείμενα των αγαπημένων σου μουσικών!

Το πιο Hard Rock στέκι της πόλης επιστρέφει με 60+ memorabilia από τον κόσμο των rock stars!

Το, παγκοσμίου φήμης brand στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, Hard Rock Cafe ανοίγει σύντομα τις πύλες του στην Αθήνα στην οδό Ανδριανού 52 στο Μοναστηράκι. Μόλις δύο βήματα από την Ακρόπολη, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το αυθεντικό Hard Rock Cafe θα γίνει αναμφίβολα αγαπημένος προορισμός για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Το κτίριο που θα στεγάσει το Hard Rock Cafe της Αθήνας αποτελεί ένα ιδιαίτερο δείγμα αρχιτεκτονικής της παλιάς Αθήνας ενώ με τους δύο ορόφους και την εσωτερική αυλή του προσφέρεται για μια ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη "hard rock" εμπειρία. Το Rock shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ, αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο ενώ από το καλοκαίρι του 2015 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το μπαρ. Τέλος το εστιατόριο με τις αυθεντικές Hard Rock γεύσεις αναμένεται να ανοίξει το Νοέμβριο του 2015 προσφέροντας στην τοπική κοινωνία 80 νέες θέσεις εργασίας!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το αυθεντικό Hard Rock ξεκινάει στην μοναδική πόλη των Αθηνών υπό τη διοίκηση της Hard Rock Cafe International», δήλωσε ο David Pellow, Area Vice President of Operations, Europe, της Hard Rock International. «Έχουμε βρει το ιδανικό σημείο, στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονούμε να μυήσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας στο Αμερικάνικο φαγητό και την rock n’ roll ατμόσφαιρα, αφουγκραζόμενοι την ελληνική κουλτούρα και την δυναμική Ελληνική μουσική σκηνή».

Να πού θα βρεις το top hat της Rihanna και άλλα αντικείμενα των αγαπημένων σου μουσικών!

Το αγαπημένο βέβαια κομμάτι των Hard Rock Cafe ανά τον κόσμο δεν είναι άλλο από τα μουσικά memorabilia, τα αναμνηστικά της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock που αναμένεται να κοσμήσουν και τους τοίχους του Hard Rock Cafe Athens. Οι fans της μουσικής θα μπορέσουν να δουν τις ασημί-μαύρες μπότες που φορούσε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 2014, ένα μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons, μια ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του Chris Martin των Coldplay, το top hat που φόρεσε η Rihanna στο πρωτοχρονιάτικο show στην Times Square της Νέας Υόρκης το 2009 και πολλά άλλα!

Ενθουσιάστηκες και εσύ όσο εμείς;

Να πού θα βρεις το top hat της Rihanna και άλλα αντικείμενα των αγαπημένων σου μουσικών! - εικόνα 2
H Rihanna στη σκηνή του Rockefeller Center την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2009

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ