Follow us

18 χρόνια στο δρόμο με τον Κώστα Λειβαδά στη Μονή Λαζαριστών

Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπης Στόκας, Κώστας Λειβαδάς και άλλοι στη Μονή Λαζαριστών

"18 χρόνια στο δρόμο" με τον Κώστα Λειβαδά στη Μονή Λαζαριστών

Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπης Στόκας, Κώστας Λειβαδάς και άλλοι στη Μονή Λαζαριστών!

Ο τραγουδιστή και τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς κλείνει 18 χρόνια στο δρόμο τη σκηνής και της σύνθεσης και με αυτό ως αφορμή, επιστρέφει στη σκηνή της αγαπημένης του Μονής Λαζαριστών για να γιορτάσει αυτήν τη γλυκιά «ενηλικίωση» μ’ ένα μουσικό πρόγραμμα που ακολουθεί όλη τη σειρά αυτής της πορείας.

Και το κάνει έχοντας σπουδαία παρέα! Καλεσμένοι του αντιπροσωπευτικά, κάποιοι από τους σημαντικούς φίλους και σπουδαίους ερμηνευτές των τραγουδιών του, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ζωή Παπαδοπούλου κι ο Μπάμπης Στόκας σε μια παράσταση - γιορτή με πρωταγωνιστή την αγάπη στα τραγούδια.

18 χρόνια στο δρόμο με τον Κώστα Λειβαδά στη Μονή Λαζαριστών

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τραγούδια αγαπημένα, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Για να σε συναντήσω» και το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» έως το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» και τα πρόσφατα «Η Επιμονή σου», «Μετακόμιση τώρα» και «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη».

Info
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 8€ (ανέργων, φοιτητών, ΑΜΕΑ), 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο), Κάτοχοι biscotto members card: 9€, biscotto members 10€ (στο ταμείο της Μονής Λαζαριστών)
Πληροφορίες: 2310 589.200
Σημεία Προπώλησης: Ταμείο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Σάρωθρον

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ