Follow us

Τα 5 αγαπημένα μας μέρη στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο

Ποιος είπε ότι η πόλη δεν διασκεδάζει;

Τα 5 αγαπημένα μας μέρη στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο

Ποιος είπε ότι η πόλη δεν διασκεδάζει;


Όσοι έχουν μείνει Αύγουστο στην Αθήνα ξέρουν ότι η πόλη μπορεί να έχει αδειάσει αλλά δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει. Τα μαγαζιά που αποφάσισαν να παραμείνουν ανοιχτά ή να “κάνουν διακοπές” μόνο για λίγες ημέρες αυξήθηκαν, μετατρέποντας το κέντρο της πόλης σε ιδανικό προορισμό για χαλαρούς καφέδες και ατελείωτα ποτά χωρίς φασαρία. Αν, λοιπόν, έχεις (ξε)μείνει στην Αθήνα, αυτά είναι τα πέντε αγαπημένα μας μέρη για το Σαββατοκύριακο που ξεκινά.

Πορτατίφ

Τα 5 αγαπημένα μας μέρη στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο

Το χαριτωμένο μαγαζάκι που μοιάζει να ξεπήδησε από κάποιον δρόμο του Παρισιού, φημίζεται για το φρέσκο κρουασάν, αλλά και για τα γλυκά του γενικότερα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και να απολαύσεις ένα πρωινό – ακόμα και με τη συντροφιά του βιβλίου σου. (Σίνα 21, Κολωνάκι)

Taqueria Maya

Τα 5 αγαπημένα μας μέρη στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 2

Η Λατινική Αμερική έρχεται στο κέντρο, με αυτή τη μικρή taqueria να σερβίρει φρέσκα tacos, burritos, quesadillas, σαλάτες, χυμούς και margaritas που φτιάχνονται από την αρχή. Η βιτρίνα ανανεώνεται αρκετές φορές μέσα στην ημέρα ώστε να έρχεται κάθε πιάτο φρέσκο και η ομάδα προσπαθεί να βρίσκει τις καλύτερες πρώτες ύλες. Bonus οι χαμηλές τιμές και το χαρούμενο decor. (Πετράκη 10, Σύνταγμα)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ