Follow us

Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!

Mοναδική ατμόσφαιρα και αξέχαστες γεύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας 

Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!

Mοναδική ατμόσφαιρα και αξέχαστες γεύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας



To Moorings σε προσκαλεί να γνωρίσεις τον ανανεωμένο χώρο του, σε ένα ξεχωριστό σημείο πάνω στη θάλασσα με μοναδική θέα, ιδανικό για χαλάρωση αλλά και διασκέδαση, από το πρωί έως το βράδυ. Το Moorings αποτελείται από δύο υπέροχους χώρους όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το γεύμα και το ποτό σου: το ισόγειο, που δίνει την αίσθηση ότι είσαι μια ανάσα από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα απ΄ όλα τα σημεία του χώρου, σ’ έναν minimal και ταυτόχρονα ζεστό χώρο, με την εντυπωσιακή κάβα να δεσπόζει και το μοναδικό Roof Terrace. Το Roof Terrace, θα λειτουργεί πλέον και το χειμώνα, δίνοντας χρώμα στις μέρες και τις νύχτες μας.

Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!

Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!  - εικόνα 2

Η minimal διακόσμηση σύγχρονης αρχιτεκτονικής, όπου κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις και ο εναρμονισμένος συνδυασμός του ξύλου και της πέτρας, δημιουργούν οικεία ατμόσφαιρα, ενώ οι διακριτικές λεπτομέρειες σε γαλάζιο χρώμα και ο κρυφός φωτισμός αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική του αναμορφωμένου χώρου και προσφέρουν στους επισκέπτες του στιγμές ηρεμίας.


Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!  - εικόνα 3

Ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις στον ανανεωμένο χώρο του Moorings!  - εικόνα 4

Τις γεύσεις του εστιατορίου του Moorings επιμελείται ο Chef Ανδρέας Σχοινάς, ο οποίος με την ομάδα του, δημιουργεί αξέχαστες γεύσεις με έμφαση στη Μεσογειακή διατροφή, τα φρέσκα ψάρια, τα θαλασσινά αλλά και τις ιδιαίτερες επιλογές με κρέας. Το μενού συμπληρώνουν δροσερές σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά, ακόμη και ιαπωνικό sushi, ενώ ξεχωριστά επιδόρπια ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία του Moorings. Η πλούσια κάβα με εκλεκτές ετικέτες οινοπαραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσθέτουν στο γεύμα ή το δείπνο σας, μια ακόμη γευστική νότα. Τα πρωινά μπορείς να απολαύσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης επιλέγοντας ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα και λαχταριστά σνακς από την πλούσια ποικιλία που σου προσφέρει το Moorings, ενώ τις βραδινές ώρες ιδιαίτερα κοκτέιλς θα σας συντροφεύσουν στο ατμοσφαιρικό Roof Terrace, με lounge κυρίως μουσική να τα συνοδεύει.


Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, ΤΚ 16671, Τηλ: 210 9670659, 210 8961310

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ