Follow us

«Γλυκιά Συμφωνία» στο Μέγαρο με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Δημήτρη Πιατά

"Το μουσικό παραμύθι «Γλυκιά Συμφωνία» με τον Δημήτρη Πιατά

«Γλυκιά Συμφωνία» στο Μέγαρο με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Δημήτρη Πιατά

Το μουσικό παραμύθι «Γλυκιά Συμφωνία» με τον Δημήτρη Πιατά, και τη φιλική συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 6 έως 14 Δεκεμβρίου.


Το μουσικό αυτό έργο περιγράφει σε ένα ονειρικό τοπίο τις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική μουσική Παράσταση για μικρούς και για Μεγάλους.


«Γλυκιά Συμφωνία» στο Μέγαρο με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Δημήτρη Πιατά

Τους κεντρικούς ρόλους του παραμυθιού ερμηνεύουν:

η Άντα Αθανασοπούλου (Ευχονεράϊδα - Πριγκίπισσα «Γλυκιά Βανίλια»), ο Δημήτρης Παπαγεωργίου (Πρίγκιπας Αμυγδαλόπαστος) , ο Θάνος Χρόνης (Ζαχαροπλάστης Άχνης), ο Παναγιώτης Καμμένος (Κακός Λύκος), ο Θανάσης Βούτσας (Σοκολατοντελάλης), η Μαριάννα Καλογεράκη (Κακιά Μάγισσα) και η μικρή Ελένη Αθανασοπούλου (Ευχονεραϊδάκι). Συμμετέχει η Χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph με την διδασκαλία του Ηλία Λιαμή. Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy, στις κιθάρες ο Μάριος Μούρμουρας, στο κλαρίνο ο Κωνσταντίνος Κουνανής ενώ την Ορχήστρα της Λαχταριστής Τρούφας διευθύνει ο Γιώργος Βούκανος. Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχουν ο Αλέξανδρος και Χρήστος Μπουρελιάς.

«Γλυκιά Συμφωνία» στις 6,7,12,13,14 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε 1η εκτέλεση.


ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κυριακή 6 Δεκ. 2015

Δευτέρα 7 Δεκ. 2015

Σάββατο 12 Δεκ. 2015

Κυριακή 13 Δεκ. 2015

Δευτέρα 14 Δεκ. 2015


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

18:30


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15 € Ενηλίκων

10 € Παιδικό – Φοιτητικό


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ticket Services

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

- Τηλεφωνικά: 2107234567

- Online: www.ticketservices.gr



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ