Follow us

Μπαγιάτικο ψωμί; No more!

Δες πώς μπορείς να κάνεις το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο

Μπαγιάτικο ψωμί; No more!

Η μυρωδιά, γεύση και αίσθηση του φρέσκου ψωμιού δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Ωστόσο τι γίνεται όταν δεν μπορείς να το απολαύσεις;

Θα σου έχει συμβεί αρκετές φορές να μην προλάβεις να προμηθευτείς φρέσκο ψωμί ή να είναι Κυριακή και να σου έχει μείνει λίγη ποσότητα από τη χθεσινή ημέρα. Τι κάνεις; Η Miss Bloom σου αποκαλύπτει ένα μικρό tip που θα σε κάνει να εκτιμήσεις το μπαγιάτικο ψωμί και να το απολαύσεις με όλη σου τη καρδιά.

Τι πρέπει να κάνεις:
- Ζέστανε το φούρνο σου στους 100 με 100 βαθμούς.
- Πιτσίλισε το ψωμί που θες να καταναλώσεις με λίγο νερό ώστε να είναι ελαφρώς βρεγμένο στην επιφάνεια. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα και αυτό «παπαριάσει».
- Στη συνέχεια βάλε το βρεγμένο ψωμί στο φούρνο για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά.
- Όταν το βγάλεις, το ψωμί θα ζεστό και φρέσκο, με τραγανή κρούστα και μαλακή ψίχα.

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ το!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ