Follow us

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου;

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα αυτό είναι το πιο γλυκό και ταυτόχρονα hot αρσενικό του πλανήτη

ben-def

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα αυτό είναι το πιο γλυκό και ταυτόχρονα hot αρσενικό του πλανήτη.

Μπορεί και να μιλάμε για τον πιο όμορφο και sexy άντρα επί γης αυτή τη στιγμή. Γυναίκες από όλο τον κόσμο χαζεύουν με λαγνεία τα μακριά ξανθά του μαλλιά, τα ζυγωματικά και τα γαλάζια μάτια του (και πως να τις αδικήσει κανείς;). Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα έρχεται από τη νέα καμπάνια εταιρίας αντρικών ρολογιών.

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου;

Ο Ben Dahlhaus έχει κάτι να μας πει πέρα από την ισοπεδωτική φυσική ομορφιά του, είναι αυτό που τον έχει κάνει διάσημο παντού και δεν είναι άλλο από τη λυπημένη έκφραση που συνηθίζει να έχει και στις φωτογραφίσεις αλλά και σε εμφανίσεις του εκτός studio.

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου; - εικόνα 2

Όπως σχολιάζουν τα μέσα διεθνώς: “Το μοντέλο από τη Σουηδία κοιτά πάντα την κάμερα με αφοπλιστικό βλέμμα, με γλυκύτητα και σκεπτικό πρόσωπο, συχνά συνοφρυωμένος και με ματιά που ατενίζει τον ορίζοντα”.


Επιπλέον, με χιουμοριστική διάθεση, γράφονται γι' αυτόν ατάκες όπως: “Η θλιμμένη του φάτσα είναι πιο hot από όλες τις αισθησιακές σου πόζες”.

Παρ'ολο που το hipster υπόβαθρό του είναι ολοφάνερο και χωρίς να θέλουμε να υποπέσουμε σε γραφικότητες, μάλλον ο Ben έχει κάτι παραπάνω από απλά μια όμορφη εμφάνιση. Δείχνει να δουλεύει το στυλ με δικό του τρόπο και βασικά να το πετυχαίνει κιόλας.

Οι φωτογραφίες άλλωστε μιλούν από μόνες τους. Enjoy!

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου; - εικόνα 3

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου; - εικόνα 4

Είναι αυτός ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου; - εικόνα 5

[photos: Esra Sam]

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ