Follow us

Πνίγηκε ο εμπνευστής του Ice Bucket Challenge

Νεκρός μετά από τραγικό καταδυτικό δυστύχημα ο Corey Griffith

Πνίγηκε ο εμπνευστής του Ice Bucket Challenge

Νεκρός μετά από τραγικό καταδυτικό δυστύχημα ο Corey Griffith


O 27χρονος Corey Griffith ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν και βοήθησαν στη διάδοση του Ice Bucket Challenge. Η "τρέλα" που έχει καταλάβει τον κόσμο αλλά και τον πλανήτη Hollywood προσκαλεί τους πάντες να καταβραχούν με ένα κουβά παγωμένο νερό και να ενημερώσουν έτσι τον κόσμο για την ύπαρξη της εκφυλιστικής ασθένειας ALS.

Δεκάδες εκατοντάδες βίντεο έχουν ήδη κάνει πολλές φορές το γύρο του ίντερνετ με κύριους πρωταγωνιστές τους celebrities που αλληλοπροκαλούνται και τολμούν το παγωμένο...μπουγέλο, αυξάνοντας έτσι συνεχώς τα έσοδα του οργανισμού έρευνας της ALS αλλά και την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με αυτή.

Ο Corey ήταν φίλος του Pete Frates, που έπασχε από ALS και του οποίου η οικογένεια εμπνεύστηκε το 2012 το Ice Bucket Challenge. Με τη βοήθεια του Corey το Ice Bucket Challenge πήρε διαστάσεις...επιδημίας και θεωρείται πως ο ίδιος "ευθύνεται" για πάνω από 100.000 δολ δωρεών στον οργανισμό.

Στις 16 Αυγούστου ο Corey επιχείρησε να βουτήξει στη θάλασσα από ένα κτίριο στο Nantucket με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο από πνιγμό.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ