Follow us

Ένα ελληνικό e-shop μόδας στα κορυφαία startups του κόσμου

Tο KOOLFly.com προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Global Webit Congress Founders Games. Εσύ ψήφισες;

koolfly

Το KOOLFly.com επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.674 startups από όλον τον κόσμο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Global Webit Congress Founders Games, έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς για digital startups παγκοσμίως.

Η τελευταία φάση του διαγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει ποιες από τις εταιρείες που κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς θα συνεχίσουν στον τελικό. Η ψηφοφορία λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Μπορείς κι εσύ να στηρίξεις το KOOLFly.com στο παρακάτω link:


http://webitcongress.com/founders-games/startup.php?id=505

Γνώρισες το KOOLFly.com μέσα από το Miss Bloom, με τη μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ που προτιμάμε καθημερινά. Μάθε λοιπόν τώρα ότι με μόλις 1,5 χρόνο ζωής ότι το KOOLFly.com έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου έχοντας παράλληλα μια υποσχόμενη πορεία στο εξωτερικό.

Ένα ελληνικό e-shop μόδας στα κορυφαία startups του κόσμου

Επενδύοντας από την πρώτη στιγμή στην δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας, δίνει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να αγοράσουν όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Μια βασική του διαφοροποίηση βρίσκεται στο ότι στο ίδιο το site υπάρχει μια ομάδα έμπειρων fashion editors, οι οποίοι ενημερώνουν και βοηθάνε τους επισκέπτες να αναδείξουν το δικό τους προσωπικό στυλ.

Αξιοσημείωτη είναι και η ενότητα των upcoming Ελλήνων Σχεδιαστών,
με δημιουργίες (πολύ συχνά σε περιορισμένα συλλεκτικά κομμάτια), μετατρέποντας το KOOLFly.com σε όχημα προβολής νέων πολλά υποσχόμενων ταλέντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Tο KOOLFly.com έλαβε πέρσι το βραβείο «Innovation in Fashion Sales» στον Ελληνικό διαγωνισμό e-volution awards.

Kάνε κλικ εδώ για να ψηφίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ