Follow us

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο!

Υπάρχει σπίτι- αεροπλάνο; Και υπάρχει και το βρήκαμε!

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο!

Υπάρχει σπίτι- αεροπλάνο; Και υπάρχει και το βρήκαμε!

Αν γνωρίζεις το AirBnB τότε είσαι λίγες μόλις γραμμές πριν ανακαλύψεις ένα ακόμα "μυστικό" του. Αν πάλι δεν τον γνωρίζεις τότε να σου πούμε πως πρόκειται για ένα site που σου παρέχει τη δυνατότητα να βρίσκεις σπίτια προς ενοικίαση σε ολόκληρο τον κόσμο. Είτε ψάχνεις ένα ρομαντικό διαμέρισμα για τις διακοπές σου στο Παρίσι είτε ένα σαλέ στη Σουηδία για ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν, αυτός είναι ο προορισμός σου.

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο!

Εμείς, πάλι, λατρεύουμε να ξεψαχνίζουμε το AirBnB για πρωτότυπες προτάσεις διαμονής που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί πως θα μπορούσαν να υπάρξουν. Μια από αυτές είναι και αυτή: το απίθανο αεροπλάνο που έχει πλέον διαμορφωθεί ως διαμέρισμα και είναι διαθέσιμο για ενοικίαση!

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο! - εικόνα 2

Όταν ήρθε η ώρα της απόσυρσης, για αυτό το παλιό αεροπλάνο της KLM, η ολλανδική σχεδιαστική εταιρεία TANK αποφάσισε να του δώσει νέα ζωή μετατρέποντας τα 366 τετραγωνικά μέτρα του σε ένα πλήρως λειτουργικό διαμέρισμα για μια 4μελή οικογένεια.

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο! - εικόνα 3

Το πολυτελές μονόχωρο "loft" διαθέτει ένα σαλόνι, μια κρεβατοκάμαρα, ένα παιδικό δωμάτιο με δύο κρεβάτια, δύο κουζίνες και 8 (!) μικρά μπάνια.

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο! - εικόνα 4

Κι αν νομίζεις πως και εδώ οι...ηλεκτρικές συσκευές απαγορεύονται, τότε να σε πληροφορήσουμε πως το διαμέρισμα έχει Wi-Fi, τοστιέρα, καφετιέρα, άνετες καρέκλες πρώτης θέσης, κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών και, φυσικά, το πανοραμικό παράθυρο του πιλοτηρίου!

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο! - εικόνα 5

Αυτή τη στιγμή, το αεροπλάνο- διαμέρισμα είναι...παρκαρισμένο δίπλα από τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Shiphol στο Amsterdam. Και ναι πλεόν μπορείς να περάσεις λίγες ημέρες βλέποντας...τα αεροπλάνα να περνούν.

Found: Ένα απίστευτο διαμέρισμα μέσα σε αεροπλάνο! - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ