Follow us

BINTEO: Οι φοιτητές του Oxford University τραγουδούν το "All I want for Christmas is you"

Με βρετανικό χιούμορ και νεανική φρεσκάδα, οι φοιτητές του Oxford διασκευάζουν το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Mariah Carey

BINTEO: Οι φοιτητές του Oxford University τραγουδούν το "All I want for Christmas is you"

Με βρετανικό χιούμορ και νεανική φρεσκάδα, οι φοιτητές του Oxford διασκευάζουν το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Mariah Carey.

Έχει περισσότερα από 1.100.000 views μέσα σε 10 ημέρες, είναι γυρισμένο εξ'ολοκλήρου στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και αποτελεί ένα από τα πιο γιορτινά βίντεο που είδαμε τελευταία. Δεν είναι άλλο από τη διασκευή του κλασικού χριστουγεννιάτικου "All I want for Christmas is you" της Mariah Carey ερμηνευμένο...μοναδικά από το συγκρότημα Out of the Blue.

Το συγκρότημα που απαρτίζεται αποκλειστικά από καλλίφωνα αγόρια που φοιτούν στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει ήδη διασκευάσει πολλά γνωστά ποπ άσματα όπως το "Hips Don't Lie" της Shakira, το "Get Lucky" του Pharrell Williams αλλά και το "Lady Marmalade"! Όπως καταλαβαίνεις, τα αγόρια αυτά δεν είναι μονάχα όμορφα, έξυπνα και ταλαντούχα αλλά έχουν και χιούμορ! Α ναι, και τραγουδούν και χωρίς τη συνοδεία οργάνου, κοινώς, a capella!

Δες το βίντεο εδώ και μάθε περισσότερα για τους Out of the Blue στο κανάλι τους στο Youtube


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ