Follow us

Περιστέρα Μπαζιάνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα

Ξεχωρίζει για το χαμηλό της προφίλ αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα

Διατηρεί πάντα χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.


Η κοινή πορεία του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα ξεκινά από τα μαθητικά θρανία του Πολυκλαδικού Λύκειου Αμπελοκήπων όταν ακόμα ήταν έφηβοι. Η Μπέτυ όπως την αποκαλούν τα κοντινά της πρόσωπα βρίσκεται στο πλευρό του του νεοεκλεγέντος Πρωθυπουργού τα τελευταία 22 χρόνια. Είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα δασκάλα Πληροφορικής ενώ είναι απολυτα αφοσιωμένη στο ρόλο της ως μητέρα του τον Παύλου και του Ορφέα Ερνέστο. Η ίδια σπούδασε στην Πάτρα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ ενώ ο Αλέξης στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Περιστέρα Μπαζιάνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα

Ένα από τα κοινά σημεία που τους έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι ήταν και το η αγάπη τους για τα κοινά και φυσικά το πάθος για την πολιτική του τόπου. Από νεαρή ηλικία ήταν μέλη της νεολαίας του Κ.Κ.Ε. αρχικά και αργότερα του Συνασπισμού. Σταθερά παρέμειναν στην αριστερά στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, μέχρι και τη γέννηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μπέτυ ήταν φυσικά παρούσα και στη μεγάλη νίκη της Κυριακής αποφεύγοντας πάντα το φωτογραφικό φακό και τις δηλώσεις στις κάμερες.

Περιστέρα Μπαζιάνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα - εικόνα 2

Ξεχωρίζει πάντα γιατί επιλέγει να είναι «αθόρυβη» στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ όλοι μιλούν για τη σεμνότητα και διακριτικότητά της. Περιμένουμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αναλάβει τα νέα της "καθήκοντα" και τον τρόπο με τον οποίο θα σταθεί στο πλευτό του νέου πρωθυπουργού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ