Follow us

SmearForSmear: Ο λόγος που εκατοντάδες γυναίκες μουτζουρώνουν το κραγιόν τους

Tι έχει να μας πει το νέο hashtag που κατακτά το Instagram;

jagger

Tι έχει να μας πει το νέο hashtag που κατακτά το Instagram;


Το #SmearForSmear είναι μια πρωτοβουλία που μας κίνησε την περιέργεια. Ποιος είναι ο λόγος που βλέπουμε διάσημες και μη γυναίκες να ποζάρουν με κατεστραμένο lipstick; Είναι ένα ακόμα viral που γίνεται μόδα; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τo Smear for Smear είναι μια μόδα που θέλουμε να υπάρχει πάντα στο μυαλό μας, μιας και αποτελεί κομμάτι της εκστρατείας για την καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και είναι μια πρωτοβουλία υπενθύμισης του τεστ Pap προς όλες εμάς.

SmearForSmear: Ο λόγος που εκατοντάδες γυναίκες μουτζουρώνουν το κραγιόν τους
H Georgia May Jagger συμμετέχει στην καμπάνια

Πώς δουλεύει:
Όσες κάνουν το τεστ, φωτογραφίζονται και μπορούν αν θέλουν να κάνουν tag φίλες τους "προκαλώντας" τες να κάνουν το ίδιο.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου κάθε έτους έχει θεσπιστεί επίσημα ως μια περίοδος αφιερωμένη στη γυναικεία υγεία και πιο συγκεκριμένα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο της μήτρας και τους τρόπους πρόληψής του.

SmearForSmear: Ο λόγος που εκατοντάδες γυναίκες μουτζουρώνουν το κραγιόν τους - εικόνα 2
Η Rita Ora ήταν από τις πρώτες celebrities που πόζαρε για το σκοπό αυτό

Το γεγονός οτι στο hashtag #SmearForSmear βρίσκουμε ήδη πάνω από 100 φωτογραφίες είναι μόνο ενθαρρυντικό. Μακάρι πραγματικά όλες οι εκστρατείες αναλόγου περιεχομένου να είναι το ίδιο ευρηματικές και αποτελεσματικές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ