Follow us

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα


Επιτέλους Άνοιξη! Υποδεχόμαστε την πιο ωραία εποχή του χρόνου και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι floral φορέματα, βόλτες με το ποδήλατο και –γιατί όχι – έναν καινούριο έρωτα.

Νέος μήνας σημαίνει και καινούρια αρχή. Γι’ αυτό αφήνουμε πίσω μας όλα όσα μας απασχόλησαν τον μήνα που πέρασε και βάζουμε τις σωστές βάσεις για να ανανεωθούμε και να περάσουμε καλά. Το missbloom.gr έψαξε και συγκέντρωσε ό,τι χρειάζεται να έχει η λίστα του Μαρτίου.

1. Μαρτάκι για το χέρι

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο
Photo: Gertrude Gary Milk

Δεν θέλεις να σε κάψει ο ήλιος του Μάρτη, έτσι δεν είναι; Η Dudette έφτιαξε το πιο απαραίτητο αξεσουάρ του μήνα και προκαλεί τον Μάρτη να την πιάσει (αν μπορεί). facebook.com/puredudette

2. Back to ‘80s

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 2

H Vans παρουσιάζει την συλλογή Van Doren ως φόρο τιμής στην ιδρυτική οικογένεια του brand, σε συνεργασία με την εταιρία Hoffman Fabrics . Έτσι, επαναφέρει περίτεχνα vintage μοτίβα σε έντονα χρώματα, εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’80, τα οποία χρησιμοποιεί πάνω στα Original Classics μοντέλα της.

3. Detox

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 3

Χάρισε στον εαυτό σου ευεξία και ζωντάνια ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου. Οι χυμοί VERVE φτάνουν κατευθείαν στον χώρο σου, καθώς η εταιρία σου προσφέρει ένα πολύ καλά μελετημένο πλάνο αποτοξίνωσης λίγων ημερών. www.vervejuices.gr

4. Spring chic

Ανανέωσε την ντουλάπα σου με κομμάτια από την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 των Accessorize. Διαχρονικά χρώματα όπως το μπλε, tribal στοιχεία, έμπνευση από τη φύση, ρομαντικός και navy looks απαρτίζουν τη νέα συλλογή του brand.

Συνέχεια στη σελίδα 2

5. «Απόδρασε» με τις φίλες σου

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 4

Τι συμβαίνει όταν πέντε κορίτσια μεταφέρονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Παναμά και έχουν στη διάθεσή τους ελάχιστο χρόνο για να αποδράσουν; Τα δωμάτια απόδρασης του Athens Clue έχουν κερδίσει το αθηναϊκό κοινό και είναι εδώ για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου αλλά και την τύχη σου. Ετοιμάσου για μία περιπέτεια που θα σου μείνει αξέχαστη.

6. Ξεδίπλωσε το συγγραφικό σου ταλέντο

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 5

Νέοι από όλο τον κόσμο καλούνται να πάρουν μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έκθεσης για Νέους 2015, που διοργανώνει το Goi Peace Foundation. Με αφορμή τον εορτασμό της 70ης επετείου της UNESCO, το θέμα για φέτος είναι «Χτίζοντας ειρήνη στην καρδιά και το μυαλό μας». Πρόκειται για μία πολύ ωραία εμπειρία, που αν κερδίσεις γίνεται ακόμα καλύτερη. Ο νικητής κερδίζει χρηματικό έπαθλο και μία πρόσκληση στην Ιαπωνία για την τελετή βράβευσης.

7. Φυσική ομορφιά

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 6

Είναι αυτή η περίεργη εποχή που τα μαλλιά μας αρχίζουν να πέφτουν με κάθε βούρτσισμα. Η μάσκα μαλλιών Απείρανθος εγγυάται τόνωση, λάμψη και ενίσχυση της τρίχας κατά της εποχιακής τριχόπτωσης. Πρόκειται για 100% φυσικά καλλυντικά, φτιαγμένα με αγάπη και προσοχή.

Συνέχεια στη σελίδα 3
8. Γλυκιά ζωή

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 7

Το oreo cheesecake της Κυβέλης είναι ο λόγος που θα πάρεις το αυτοκίνητο σου Κυριακάτικα και θα οδηγήσεις μέχρι τα Βριλήσσια. Πάντα φρέσκο και λαχταριστό, αυτό το γλυκό αποτελεί πλέον αστικό μύθο. (Ζαχαροπλαστείο Κυβέλη, Λ. Πεντέλης 28, 210 689 7574)

9. Το Χαμόγελο της Τζοκόντας

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 8

Το εμβληματικό έργο του Μάνου Χατζιδάκι γίνεται μπαλέτο σε χορογραφία της Αγγελικής Στελλάτου και παρουσιάζεται μαζί με ένα από το λιγότερο γνωστά έργα του ίδιου συνθέτη, τον Μαρσύα, από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση. (Θέατρο Ολύμπια / 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 Μαρτίου 2015 / Ώρα έναρξης 20.00)

10. Flower Bomb

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Μάρτιο - εικόνα 9

Ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια θα φέρουν την άνοιξη στο σπίτι σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Μία φορά την εβδομάδα κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα μικρό μπουκέτο. Αν έχεις τη δυνατότητα να τα μαζέψεις μόνη σου ακόμα καλύτερα. Ξεκίνα με άνθη αμυγδαλιάς.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ