Follow us

5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη

Kάντο κι εσύ!

5 + 1 λόγοι που μας έκαναν ήδη να καταλάβουμε (και να χαρούμε) την Άνοιξη

Kάντο κι εσύ!


Στο MissBloom.gr, - ίσως και λόγω ονόματος (βλ. bloom = ανθίζω) – αγαπάμε τρελά την Άνοιξη. Με το που αντιληφθήκαμε, λοιπόν, ότι επιτέλους θα πούμε αντίο στον χειμώνα, η ενέργειά μας άλλαξε, φρέσκος αέρας φύσηξε στη διάθεσή μας και οι αφορμές για βόλτες μας στην πόλη αυξήθηκαν μαζί όλα όσα θέλουμε να φωτογραφίζουμε και να ανεβάσουμε στα social media. Ευτυχώς πάνω στην ώρα ήρθε και το 4G της Wind που μας έλυσε τα χέρια και μάλιστα δωρεάν για 2 μήνες, αλλά γι αυτό θα σου πούμε κι άλλα πιο κάτω.

Ιδού τα πρώτα σημάδια μας ολικής ανανέωσης:


5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη
Δεν θέλουμε να φοράμε μαύρο και το δηλώνουμε ξεκάθαρα με κάθε τρόπο. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πέντε τρόπους να φορέσεις το παστέλ

5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη - εικόνα 2
Σταματάμε σε φυτώρια και flower shops με την πρώτη ευκαιρία, αγοράζουμε λουλούδια και βγάζουμε φωτογραφίες! (Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 367)


5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη - εικόνα 3
Με φρεσκους bio χυμους απο το Tο Βαζάκι κ με #4Gpantou που η Wind δίνει δωρεάν μέχρι τέλος Απριλιου ξεκίνησε η πρώτη Ανοιξιάτικη Κυριακή μας. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα αγαπημένα μας juice bars στην πόλη


5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη - εικόνα 4

Ξυπνάμε με ανανεωμένη διάθεση. Πιστεύουμε στη θετική σκέψη και όλα θα γίνονται έτσι πιο εύκολα και πιο γρήγορα. (Και το καλό σήμα στο κινητό, βοηθά κι αυτό εννοείται)!

5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη - εικόνα 5
Τι πανέμορφες γόβες! Με υπογραφή του Βασίλη Ζούλια για τα πρώτα ανοιξιάτικα βήματα. Τα όμορφα floral αξεσουάρ είναι τα πρώτα που υιοθετούμε!




Σιγοτραγουδάμε συνεχώς. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας αυτό τον καιρό; Το κλασικό ροκ κομμάτι των T.Rex «Get It on»


5 + 1 τρόποι να νιώσεις την Άνοιξη - εικόνα 6

Θέλουμε (και μπορούμε) να τα μοιραζόμαστε όλα αυτά γρήγορα γιατί έχουμε #4Gpantou. Διότι ακριβώς τώρα που «μας έπιασε» η Άνοιξη, ήρθε το νέο 4G δίκτυο της WIND, όπου η χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη ]για όλους μέχρι το τέλος Απριλίου! Γρήγορο σήμα ίντερνετ παντού, η ζωή πιο εύκολη και πιο ωραία!


Η νέα αυτή εμπειρία χρήσης από το δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει πχ. τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής HD video streaming στο smartphone/ tablet του χρήστη, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Θέλεις κι άλλα για να σε συνεπάρει κι εσένα ο φρέσκος, ανοιξιάτικος αέρας της ανανέωσης;

https://www.facebook.com/WindHellas

https://twitter.com/windhellas
https://instagram.com/wind_hellas/
https://www.youtube.com/user/WINDnetwork

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ