Follow us

Η καμπάνια του Indiegogo που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα

Κάποιος μαζεύει χρήματα για τη χώρα μας μέσω Indiegogo

Η καμπάνια του Indiegogo που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα

Κάποιος μαζεύει χρήματα για τη χώρα μας μέσω Indiegogo

Tα πράγματα για την «πιο όμορφη χώρα του κόσμου» (sic) μάλλον δεν πάνε και τόσο καλά τις τελευταίες ημέρες: μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι τράπεζες παρέμεναν κλειστές, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης είχαν παγώσει και το καλοκαίρι, παρότι βρισκόμαστε σχεδόν στις αρχές Ιουλίου, δεν έλεγε να έρθει...

Η καμπάνια του Indiegogo που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα

Το μόνο καλό; Κάποιοι εκεί στα εξωτερικά φαίνεται πως μας αγαπούν ακόμη. Όπως για παράδειγμα ο Βρετανός Thom Feeney, ο οποίος από χθες έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Indiegogo προκειμένου να συγκεντρωθούν τα 1,6 δισ. Ευρώ που απαιτούνται για την πληρωμή της περιβόητης πια εκκρεμούσας δόσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο ίδιος ο Feeney στη σχετική σελίδα στο Indiegogo αναφέρει περίπου τα εξής: «Ας σώσουμε λοιπόν την Ελλάδα. Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον της χώρας έχει καταλήξει βαρετή, αφού το μοναδικό πράγμα που κάνουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί είναι να αμπελοφιλοσοφούν για το αν και κατά πόσο μπορούν και πρέπει να σωθούν οι Έλληνες. Γιατί λοιπόν τη λύση να μην τη δώσουμε εμείς οι ίδιοι, ο απλός λαός; Σήμερα, στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ζουν 503 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν ο καθένας από εμάς έδινε μερικά Ευρώ, θα μπορούσαμε να σώσουμε τη χώρα από την καταστροφή. Τόσο απλά».

Δες τη συνέχεια του άρθρου και πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ