Follow us

Μια αληθινή ιστορία αγάπης σαν το "Ημερολόγιο"

Η αγαπημένη ρομαντική ταινία ήταν, για κάποιους, πραγματικότητα

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που "αντέγραψε" το "Ημερολόγιο"

Η αγαπημένη ρομαντική ταινία ήταν, για κάποιους, πραγματικότητα.

Όταν η Jeanette και ο Alexander Toczko γνωρίστηκαν σε ηλικία 8 ετών μάλλον δεν φαντάζονταν πως μετά από 80+ χρόνια θα άφηναν μαζί τις τελευταίες τους ανάσες. Το ζευγάρι, και οι δύο παιδιά Πολωνών μεταναστών, δημιούργησε μια φιλία στα 8 τους χρόνια η οποία αργότερα αναπτύχθηκε σε έναν έρωτα, ένα γάμο και μια μεγάλη οικογένεια.

Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 1940, με τον κο Toczko να κατατάσσεται αμέσως μετά στο Πολεμικό Ναυτικό ως χειριστής τηλεγράφου. Μετά τον πόλεμο μετακόμισε στην Νέα Υόρκη με την οικογένεια του και το 1971 επέστρεψε στο San Diego όπου και ίδρυσε τη δική του εταιρεία διαφήμισης και φωτογραφίας μόδας, με τη σύζυγό του να λειτουργεί ως στυλίστρια.

Μια αληθινή ιστορία αγάπης σαν το "Ημερολόγιο"

Το ζευγάρι απέκτησε 5 παιδιά, 10 εγγόνια και 16 δισέγγονα ενώ υπήρξε παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης με αποκορύφωμα το θάνατό του. Μετά από μια ξαφνική ύφεση της υγείας του, ο κος Toczko πέθανε στην αγκαλιά της αγαπημένης του γυναίκας, στις 17 Ιουνίου 2015 ενώ λίγες μονάχα ώρες αργότερα εξέπνευσε και εκείνη. Τα παιδιά τους λένε πως αυτή ήταν πάντα η επιθυμία τους, να πεθάνουν μαζί και πως όταν πληροφόρησαν τη μητέρα τους πως ο άντρας της δε ζούσε πια εκείνη τον αγκάλιασε και είπε "Είδες; Αυτό ήθελες...Πέθανες στα χέρια μου και σ'αγαπώ. Σ'αγαπώ, περίμενέ με, θα είμαι εκεί σύντομα."

Μια αληθινή ιστορία αγάπης σαν το "Ημερολόγιο" - εικόνα 2

Οι δυό τους πέθαναν σε ηλικίες 95 και 96 ετών, λίγες ημέρες πριν από τις 29 Ιουνίου όπου και θα γιόρταζαν την 75η επέτειο γάμου τους ενώ με την ιστορία τους έκαναν όλο τον κόσμο εκεί έξω να συνειδητοποιήσει πως η "τρελή" αγάπη των ταινιών μπορεί στ'αλήθεια να υπάρξει.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ