Follow us

Αυτή η viral φωτογραφία μπορεί να σου πει αν πρέπει να βάλεις γυαλιά

Marilyn Monroe ή Albert Einstein;

Αυτή η viral φωτογραφία μπορεί να σου πει αν πρέπει να βάλεις γυαλιά


Μετά από το διαδικτυακό debate που προκάλεσε το μπλε/χρυσό φόρεμα, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε για την ψυχική μας υγεία, έρχεται μία φωτογραφία που μας υποδεικνύει αν πρέπει να φορέσουμε γυαλιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή η οφθαλμαπάτη δημιουργήθηκε από νευροεπιστήμονες στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, οι οποίοι πέρασαν πάνω από μια δεκαετία δημιουργώντας υβριδικές οφθαλμαπάτες που δείχνουν πώς μπορούν οι εικόνες να κρύβονται μέσα από λέξεις και αντικείμενα.

Πώς λειτουργεί, λοιπόν, αυτό το τρικ; Βασικά, αν παρατηρείς τη φωτογραφία από μακρυά και βλέπεις την Marilyn Monroe, τότε μάλλον πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο. “Ανάλογα με το πόσο καλά είσαι σε θέση να εστιάσεις ή να ξεχωρίσεις τις αντιθέσεις, το μάτι σου μπορεί να συγκεντρώσει τις λεπτομέρειες. Από κοντά, μπορούμε γενικά να ξεχωρίσουμε καλά τις λεπτομέρειες, όπως το μουστάκι και τις ρυτίδες του Αϊνστάιν. Όσο όμως μεγαλώνει η απόσταση ή δεν έχεις καλή όραση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται από την αρχή μία θολή εικόνα, χάνεις την ικανότητα να συγκεντρώσεις τις λεπτομέρειες” εξηγεί το AsapScience.

Κάνε το test και μάθε αν πρέπει να φορέσεις γυαλιά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ