Follow us

Art Dovecotes: Μια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Τήνο

Με έμπνευση το Αιγαίο στο συγκρότημα κατοικιών «Δήλες & Ρηνειές»

Art Dovecotes: Μια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Τήνο

Μια έκθεση τέχνης με έμπνευση το Αιγαίο στο συγκρότημα κατοικιών «Δήλες & Ρηνειές»

Η πρωτοποριακή εικαστική δράση Art Dovecotes που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πλατφόρμας τέχνης και πολιτισμού, Aegeanale, βρήκε "σπίτι" στο συγκρότημα κατοικιών «Δήλες & Ρηνειές» στην Τήνο. Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 4 Οκτωβρίου, είναι ένα μοναδικό δρώμενο σύγχρονης τέχνης που παρουσιάζει έργα 18 καταξιωμένων καλλιτεχνών από τους χώρους της ζωγραφικής, της γλυπτικής και της φωτογραφίας. Φιλοδοξία του Art Dovecotes είναι να αξιοποιήσει τα επιτεύγματα της σύγχρονης ελληνικής τέχνης σε συνάρτηση με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Τήνου και των Κυκλάδων και να συμβάλει σε ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ τέχνης και τουρισμού, ενισχύοντας πολιτιστικά την Ελλάδα.

Η Αegeanale είναι μια διεθνής πλατφόρμα τέχνης και πολιτισμού που δημιουργήθηκε το 2012. Βασικοί στόχοι της είναι να αναδείξει το Αιγαίο ως χώρο έμπνευσης, δημιουργίας και διαπολιτισμικού διαλόγου και να χαρτογραφήσει εκ νέου το αρχιπέλαγος ως έναν αστερισμό προορισμών με πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Art Dovecotes: Μια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Τήνο
Μαρκ Χατζηπατέρας

Καλλιτέχνες: Felix Delandre / Βένια Δημητρακοπούλου / Χριστόφορος Δουλγέρης / Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος / Μάριον Ιγγλέση / James Lane / Ηλιοδώρα Μαργέλου /Μαργαρίτα Μυρογιάννη / Λέων Μιχαήλ / Χριστίνα Παπαδημητρίου / Κατερίνα Παπαζήση / Μπριζίτ Πολέμη / Δημήτρης Ρόκος / Νίκος Σεπετζόγλου / Μαρία Φραγκουδάκη / Μάρκ Χατζηπατέρας / Ζωή Χούντα / Σοφία Χούσου

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 10:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00


Art Dovecotes: Μια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Τήνο - εικόνα 2
Ηλιοδώρα Μαργέλου

Art Dovecotes: Μια έκθεση σύγχρονης τέχνης στην Τήνο - εικόνα 3
Leon Michael

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ