Follow us

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα


Βάζουμε όλα όσα χρειαζόμαστε στη βαλίτσα των διακοπών και απολαμβάνουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στο έπακρο. Βραδινές βουτιές, απέραντο γαλάζιο, νέες γνωριμίες αλλά και μια υπέροχη ηρεμία στο κλεινόν άστυ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Αυγούστου που μόλις ξεκίνησε.

Ένα βιβλίο αλλιώτικο από τα άλλα


10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο

Η νέα τάση στα βιβλία προάγει τη ζωγραφική και σε καλεί να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο. Ο “Μυστικός Κήπος” της Τζοάνα Μπάσφορντ σε μεταφέρει σε έναν κήπο γεμάτο με υπέροχα λουλούδια και φυτά, τα οποία περιμένουν να τα ζωντανέψεις με τα χρώματά σου. (Εκδόσεις Ψυχογιός)

Το ολόσωμο μαγιό είναι must

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 2

Ποτέ δεν είναι αργά για να επενδύσεις σε ένα μαγιό που κολακεύει το σώμα σου και υπόσχεται ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία. Τα ολόσωμο μαγιό είναι must και στο Maa Boo Swimwear θα βρεις πολλές και τέλειες επιλογές.

Το τέλειο βραχιόλι

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 3

Η Αγγέλικα (BREAK A STONE ) δημιουργεί ιδιαίτερα κοσμήματα που με μυστικιστικά σύμβολα, ιδιαίτερες πέτρες και boho αισθητική. Αυτό το βραχιόλι δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Η λάμψη στα μαλλιά σου

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 4

Το BC Color Freeze Gloss Serum χαρίζει λάμψη που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από το ξεθώριασμα του χρώματος. Επίσης, μειώνει την ψαλίδα και το φριζάρισμα και λειαίνει ορατά την επιφάνεια της τρίχας.

Άρωμα Ελευθερίας

Ο Gael Garcia Bernal αρκεί για να τρέξουμε στο πλησιέστερο θερινό σινεμά και να δούμε την ταινία “Άρωμα Ελευθερίας” (Rosewater). Η ταινία διηγείται μια αληθινή ιστορία που βασίστηκε στο best seller (Then They Came for Me: A Family’s Story of Love, Captivity, and Survival) του δημοσιογράφου του BBC Maziar Bahari. Είναι το σεναριακό και σκηνοθετικό ντεμπούτο του οικοδεσπότη του The Daily Show, Jon Stewart, ο οποίος είχε μικρή αλλά καθοριστική ανάμειξη στα γεγονότα που οδήγησαν τον δημοσιογράφο στην άδικη φυλάκιση του. Ο δημιουργός εμποτίζει την ιστορία με στοιχεία μαύρου χιούμορ, ενώ φροντίζει να δικαιώσει τους θεατές με την αφήγηση της τρομαχτικής αυτής περιπέτειας.


Από 6/8 στους κινηματογράφους

Συνέχεια στη σελίδα 2



23o SANI FESTIVAL
GREEK VARIATIONS - CHRONOS

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 5

Στον Λόφο της Σάνης, με μοναδικό φυσικό σκηνικό τον μεσαιωνικό της πύργο, η Δήμητρας Γαλάνη συναντά ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες. Οι ενορχηστρώσεις της ομάδας αυτών των μουσικών αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τις επιρροές της ελληνικής μουσικής από την Ανατολή και τη Δύση.

8/8, 21:30, Λόφος Σάνης

Ατομική έκθεση Σοφίας Καλογεροπούλου στην Πάτμο

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 6

Στη νέα αίθουσα Kapopoulos Fine Arts – Patmos Gallery, η οποία στεγάζεται σε έναν ιδιαίτερο χώρο του 20 αιώνα, στην Χώρα της Πάτμου, φιλοξενείται η ατομική έκθεση της καταξιωμένης Ελληνίδας ζωγράφου Σοφίας Καλογεροπούλου. Πρώην σολίστ της Κρατικής Όπερας της Βιέννης, η Σοφία Καλογεροπούλου διακατέχεται από έντονη μουσικότητα στην ενασχόληση της με την ζωγραφική. Τα έργα της αναδύουν νότες και μελωδίες από την Ελλάδα και την Ανατολή. Στο γνωστό δικό της ύφος που στηρίζεται στην παράδοση, τη μυθολογία, τη μαγεία της Ανατολής και την όπερα, η Σοφία Καλογεροπούλου κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο.

Έως 9/8
Kapopoulos Fine Arts, Contemporary Gallery
Πλατεία Αγ. Λεβιάς , Χώρα, Πάτμος, 22470 31222

Surf and Turf στη Μύκονο

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 7

Το ΙΝΥΑΜΑ φέρνει στο νησί το διεθνές concept του surf and turf, δηλαδή το συνδυασμό άριστου μοσχαρίσιου κρέατος και των φρεσκότερων θαλασσινών, σε ένα περιβάλλον με έμπνευση από τη Νότιο Αφρική, γήινα χρώματα, νησιώτικη διάθεση και διεθνές προσωπικό.

Το τέλειο cocktail

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Αύγουστο - εικόνα 8

Το Fresh Peach Margarita είναι ένα από τα cocktail που προτείνει το World Class για να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε μπαρ.

Υλικά: 250ml Τεκίλα Don Julio® Blanco, 125ml Νερό Αγαύης, 125ml φρέσκος χυμός lime, 3 φρέσκα ροδάκινα, 60ml Νέκταρ ροδάκινου & Bitters Ροδάκινου

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με αρκετά παγάκια σε μια μεγάλη κανάτα. Σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας γαρνιρισμένα με φέτες ροδάκινο.

Το τραγούδι του Αυγούστου



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ