Follow us

Summer Bucket-List: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Οι συντάκτες του MissBloom.gr έφτιαξαν τη δική τους λίστα και σου την προσφέρουν

Summer Bucket-List: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι
Οι συντάκτες του MissBloom.gr έφτιαξαν τη δική τους λίστα και σου την προσφέρουν!

Ναι, το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαίριου βρίσκεται ήδη πίσω μας και ναι, εσύ μπορεί να μην έχει καν πάρει την άδεια σου ακόμα ωστόσο είτε βρίσκεσαι σε πόλη, είτε σε νησί υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις για να το βιώσεις στο έπακρο! Εμείς κάναμε μία λίστα με όλα όσα μας… “μυρίζουν” καλοκαίρι μα εσύ πάρε έμπνευση και κάνε άλλα τόσα!

1.Κάνε μαθήματα σερφ! Το όλο και πιο διαδεδομένο στη χώρα μας καλοκαιρινό σπορ σίγουρα θα σε βάλει σε mood διακοπών ακόμα κι αν είσαι στην Αθήνα.

Summer Bucket-List: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι

2.Κάνε ένα roadtrip. Τα ταξίδια με το αυτοκίνητο έχουν μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ακόμα κι αν πηγαίνεις μονάχα μερικά χιλιόμετρα πιο έξω από την πόλη σου, σε μια πιο φιλική παραλία.

3.Οργάνωσε ένα πικνικ! Φτιάξε σάντουιτς και smoothies, βγάλε έξω το καρό τραπεζομάντηλο και τα πολύχρωμα πλαστικά σκεύη, κάλεσε τους φίλους σου και απόλαυσε ένα καλοκαιρινό πικνικ σε κάποια κοντινή εξοχή.

4.Δούλεψε από την παραλία. Αν είσαι από αυτούς που δουλεύουν όλο τον Αύγουστο, πάρε το laptop σου σε κάποια παραλία της Αθήνας και δούλεψε από εκεί. Το hashtag #myofficefortheday είναι, άλλωστε, ένα από τα πιο ζηλευτά αυτή την εποχή!

5.Διάβασε ένα ελαφρύ βιβλίο στην παραλία. Ξέρεις τι εννοούμε…Ένα από αυτά που ποτέ άλλοτε δεν θα διάβαζες. Και ναι, αυτή είναι η ευκαιρία σου να διαβάσεις όλα όσα ντρέπεσαι να κάνεις τον υπόλοιπο χρόνο! Είπε κανείς “50 αποχρώσεις του Γκρι”;

6.Πήγαινε σε κάποιο υπαίθριο event! Είτε πρόκειται για προβολή ταινίας, είτε για μαθήματα swing σε κάποια πλατεία, είτε για συναυλία ή κάποια παράσταση, τα υπαίθρια event ανθίζουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

7.Φτιάξε το δικό σου νερό με γεύση! Μείνε ενυδατωμένη και απόλαυσε την υπέροχη γεύση τους ακολουθώντας συνταγές από το instagram.

8.Οργάνωσε ένα πάρτι στην ταράτσα. Οι ταράτσες φτιάχτηκαν για πάρτι! Εκμεταλλεύσεου την απουσία των γειτόνων και οργάνωσε το πιο cool ανοιχτό πάρτι της γειτονιάς σου.

9.Δες ένα blockbuster. Το καλοκαίρι είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ταινίες. Δεν χρειάζεται να σου πούμε μάλιστα ότι όλες οι ταινίες είναι καλύτερες όταν τις βλέπεις σε θερινό cinema, ε;

Summer Bucket-List: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι - εικόνα 2

10.Κλείσε το ίντερνετ. Ναι, ναι ακόμα κι αν βρίσκεσαι κάπου που έχεις σύνδεση στο ίντερνετ, αν δεν το χρειάζεσαι πραγματικά, κλείσε το router σου και απλά απόλαυσε τον κόσμο εκτός δικτύου.

11.Κάνε μια πεζοπορία. Ακόμα και μέσα στην πόλη υπάρχουν πάντα μονοπάτια που δεν έχεις πάρει και γειτονιές που δεν έχεις δει. Αν πάλι βρίσκεσαι στη φύση, έχεις ακόμα περισσότερα να ανακαλύψεις!

12.Κάνε κάτι αναπάντεχο! Δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Κάνε κάτι “εκτός χαρακτήρα”, τόλμα κάτι που πάντα ήθελες και πάντα ανέβαλες για αργότερα. Σήμερα είναι η μέρα!

13.Γιόρτασε ξέφρενα σε ένα πανηγύρι. Τα καλοκαιρινά πανηγύρια στην Ελλάδα, άφθονα! Ρώτησε γύρω γύρω και θα τα ανακαλύψεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Διασκέδασε σαν ντόπιος ακόμα κι αν δεν είσαι.

14.Πούλα ότι δεν χρειάζεσαι. Ξεφορτώσου όλα τα περιττά από τη ζωή σου και οργάνωσε ένα bazaar στο γκαράζ σου (ή στο internet!)

15.Επισκέψου ένα ζωολογικό κήπο! Ή ένα ενυδρείο! Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό για να δεις από κοντά ζώα από ολόκληρο τον κόσμο.

Summer Bucket-List: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι - εικόνα 3

16.Κοιμήσου σε μία αιώρα. Ναι, ο ύπνος στην αιώρα είναι πιο απολαυστικός από κάθε άλλον ακόμα κι αν αυτή βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού σου.

17.Απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα. Όπου κι αν βρίσκεσαι θα υπάρχει κάποιο μέρος με ωραία θέα. Βρες το και κατάκτησε το ηλιοβασίλεμα!

18.Μάζεψε φρούτα ή και αγριολούλουδα. Σύκα, σταφύλια, κορόμηλα και μούρα, όλα μεστώνουν κάπου στον Αύγουστο. Αν πάλι δεν έχει φρούτα στην περιοχή που βρίσκεσαι, μια βόλτα μπορεί πάντα να αποφέρει ένα όμορφο ματσάκι με διάφορα αγριολούλουδα.

19.Επωφελήσου από τις εκπτώσεις! Τώρα είναι η ευκαιρία να ανανεώσεις το στυλ σου με εκπτωτικά κομμάτια κάθε είδους. Ενημερώσου εδώ για τις εκπτώσεις σε αγαπημένα μας brands.

20.Απόλαυσε τα αστέρια. Κάποιο βράδυ ξάπλωσε σε κάποιο άνετο σημείο στην ύπαιθρο και με σύμμαχο το Google Sky Map αγνάντεψε τα αστέρια. Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα εκμεταλλεύσου τις δωρεάν ξεναγήσεις από το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ