Follow us

Διάσημα αξιοθέατα μεταμορφώνονται με κομμάτια από χαρτόνι

Το Big Ben γίνεται ρολόι χειρός

Διάσημα αξιοθέατα μεταμορφώνονται με κομμάτια από χαρτόνι

Το Big Ben γίνεται ρολόι χειρός

Όταν ο Rich McCor θέλησε να γίνει τουρίστας στην ίδια του την πόλη, το έκανε με ένα twist. “Ήθελα να δω το Λονδίνο που αγνοούσα, να εξερευνήσω τα μνημεία και την ιστορία, οπότε ξεκίνησα να ψάχνω ενδιαφέροντα στοιχεία και να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να φωτογραφήσω τα αξιοθέατα με έναν πρωτότυπο τρόπο” λέει ο ίδιος.

“Η πρώτη μου ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσω σχέδιο από κομμένο χαρτόνι (paper cutouts) για να μεταμορφώσω το Big Ben σε ρολόι χειρός. Καθώς τραβούσα τη φωτογραφία, βρισκόταν εκεί ένας μπαμπάς με την κόρη του, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και με ώθησαν να συνεχίσω. Έτσι, τράβηξα φωτογραφίες από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, το London Eye και της Trafalgar Square και καθώς συνέχιζα, ανέβαζα τις φωτογραφίες στο Instagram, με μία ιδιαίτερη πληροφορία για το εκάστοτε αξιοθέατο” συμπληρώνει ο McCor.

Η πρωτότυπη ιδέα του McCor τράβηξε την προσοχή του Lonely Planet, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να τραβήξει μερικές φωτογραφίες. Έτσι, βρέθηκε στη Στοκχόλμη, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη και το Παρίσι, να φωτογραφίζει μνημεία με τη δική του ξεχωριστή ματιά και προσθήκη. [gallery ids="107369,107370,107371,107372,107373,107374,107375,107376,107377,107378,107379"]

Big Ben, Λονδίνο

London Eye, Λονδίνο

Arc de Triomphe, Παρίσι

Af Chapman, Στοκχόλμη

St George’s Wharf, Λονδίνο

Cirkelbroen, Κοπεγχάγη

Montmatre, Παρίσι

Rådhuset Metro, Στοκχόλμη

The Little Mermaid, Κοπεγχάγη

Maritime Museum

Somerset House, Λονδίνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ