Follow us

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια

Η Miss Bloom και το Tophotels.gr σου κάνουν δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο!

Διαγωνισμός: Ένα τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια


Η Miss Bloom και το Tophotels.gr σου κάνουν δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο, μέλος της Tresor Hotels & Resorts


To missbloom.gr και η Tresor Hotels & Resorts, η πολυτιμότερη ελληνική συλλογή boutique ξενοδοχείων, με 25 συνολικά ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα μαγευτικό 3μερο, στο πολυτελές ξενοδοχείο Monopatia Resort & Restaurant, στα Ζαγοροχώρια!

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια

Το Monopatia Resort στα Άνω Πεδινά είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσεις τα 46 χωριά του Ζαγορίου. Η προνομιακή του θέση στο Κεντρικό Ζαγόρι σου επιτρέπει να έχεις σε κοντινή απόσταση όλα τα ενδιαφέροντα χωριά αλλά και τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 2

Το Monopatia Resort & Restaurant είναι στην ουσία μια γειτονιά στο κέντρο του χωριού. Μια γειτονιά που θυμίζει τα παλιά και ταυτόχρονα βιώνεται μέσα από την περηφάνια για τα νέα. Είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου ονείρου και σχεδίου: παλιά αρχοντικά του 19ου αιώνα, αχυρώνες και παράσπιτα αναστηλώθηκαν με σεβασμό στο παρελθόν και την αρχιτεκτονική τους και έγιναν η βάση ενός resort, το οποίο είναι πολυτελές αλλά με τόση διακριτικότητα, όση διαθέτει και το αρχιτεκτονικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 3

Δώδεκα κτίρια διαφορετικής χρονικής προέλευσης, διαφορετικής αρχικής χρήσης, διαφορετικού μεγέθους και κατασκευαστικού συστήματος όχι μόνο αναστηλώθηκαν αλλά διατηρήθηκαν και αναβίωσαν και μαζί με αυτά και η έννοια της γειτονιάς, γιατί δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα και στους περιβάλλοντες δημόσιους χώρους, όπως πλατείες, πεζούλια και καλντερίμια.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 4

Οι 15 επιλογές μοιράζονται σε έξι δωμάτια, έξι cottages (ανεξάρτητα σπιτάκια) και τρεις σουίτες. Στο εσωτερικό τους, το βλέμμα αρχίζει να απορροφά τα χρώματα και το σώμα να νιώθει τις ευεργετικές ιδιότητες της αρμονίας. Το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο: πηγάζει μέσα από το αρχιτεκτονικό κέλυφος μέσα από πτυχώσεις, σχισμές και τρύπες. Μεταφέρει όμως και στοιχεία της φύσης όπως τον έναστρο ουρανό και τα κλαδιά των δέντρων. Τα αφράτα κρεβάτια, η μίνιμαλ αισθητική στο καθιστικό και τα κυβιστικά μπάνια μαξιμάρουν την αίσθηση της άνεσης και της χαλάρωσης. Τα μεγάλα και πολλά παράθυρα με τη θέα στο χωριό επιβάλλουν τον πρωινό αναλογισμό και τη νυχτερινή ονειροπόληση.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 5

Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος είναι και το εστιατόριο Monopatia στο κεντρικό κτίριο. Ψηλά ταβάνια, θολωτά παράθυρα, ταβάνι-έναστρος ουρανός και μοντέρνα διακόσμηση σε ένα παραδοσιακό κτίριο, είναι τα στοιχεία που απογειώνουν το Monopatia Restaurant. Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα πρωινού και το μπαρ, ενώ στον πρώτο όροφο θα βρεις τρεις ξεχωριστές αίθουσες, η μία με τζάκι.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 6

Το μοναδικό μενού του εστιατορίου συνδυάζει φρέσκα, ντόπια υλικά με μαεστρία και τεχνική. Πρωτότυπες συνταγές εκτελούνται με φαντασία και μεράκι και πάντα χρησιμοποιώντας αγνά υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό μενού το οποίο συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας αλλά και από ποικίλες άλλες προελεύσεις, ελληνικές και εισαγωγής. Οι φιάλες φυλάσσονται στο θολωτό κελάρι και το προσωπικό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το πιο ταιριαστό κρασί για το φαγητό.

Διαγωνισμός: Ένα μαγευτικό τριήμερο στο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια - εικόνα 7
Info:
Άνω Πεδινά, Ζαγόρι
Τηλ.: +30 26530 71116
Email: info@tresorhotels.com
www.tresorhotels.com/hotels/44/monopatia-resort

Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό του Missbloom.gr και του TopHotels.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια

Η Miss Bloom και το Top Hotels σου προσφέρουν το πιο όμορφο δώρο. Κέρδισε ένα τριήμερο για ένα τυχερό ζευγάρι στο ξενοδοχείο Monopatia Resort. Κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ