Follow us

Ταξίδεψε και εσύ με άνεση και πολυτέλεια

Η COCO-MAT καλωσορίζει την νέα συνεργασία με την εταιρία Εtihad Airways

Ταξίδεψε και εσύ με άνεση και πολυτέλεια

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ύπνου και την άνεση κατά την διάρκεια της πτήσης, η Etihad Airways, μία από τις κορυφαίες premium αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, επέλεξε τα προϊόντα ύπνου COCO-MAT από φυσικά υλικά για τους επιβάτες της First Class.

Η COCO-MAT ως αποκλειστικός συνεργάτης, σχεδίασε ένα πολυεπίπεδο σύστημα ύπνου για τις σουίτες Diamond First Class έτσι ώστε να εξασφαλίσει έναν ύπνο πραγματικά ξεκούραστο κατά την διάρκεια της πτήσης. Το πολυτελές σύστημα ύπνου εκτός από το στρώμα περιλαμβάνει ένα πουπουλένιο πάπλωμα και ένα άνετο μαξιλάρι, που προσθέτουν την τελική πινελιά της χαλάρωσης. Το στρώμα είναι custom-made και κατασκευασμένο από εκχυλίσματα του δέντρου Hevea. Από τα εκχυλίσματα προκύπτει το φυσικό καουτσούκ το οποίο είναι γνωστό για την ελαστικότητά του. Είναι διάτρητο έτσι ώστε να δημιουργείται ένα τέλειο σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος.

Ταξίδεψε και εσύ με άνεση και πολυτέλεια

Από τον Ιούλιο του 2012, η Etihad Airways έχει εργαστεί στενά με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ύπνου από το Αμερικάνικο Κέντρο Ψυχιατρικής και Νευρολογίας (ACPN) στο Abu Dhabi ερευνώντας τρόπους για την ενίσχυση του ύπνου κατά την διάρκεια της πτήσης. Το Κέντρο στελεχώνεται από το Αμερικάνικο Διοικητικό Συμβούλιο με πιστοποιημένους ψυχιάτρους/νευρολόγους της αεροπορίας, γνωστό για το έργο του στον τομέα της υγείας των αερομεταφορών.
Η Etihad Airways , ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , εγκαινίασε στις 13 Μαρτίου το νέο πρόγραμμα για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προσκαλώντας στελέχη της Etihad και τα αντίστοιχα της COCO-MAT για να επισημοποιήσει την συνεργασία.

Πληροφορίες σχετικά με την Etihad Airways και το πρόγραμμα ύπνου θα βρείτε www.etihad.com/ComfortZone


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την υγιεινή του ύπνου μπορείτε να επισκεφτείτε www.sleeplabuae.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ