Follow us

Ποιο ελληνικό beach bar φιγουράρει στη λίστα με τα 10 καλύτερα του κόσμου;

Δες φωτογραφίες από τα 10 καλύτερα beach bar του κόσμου και μάθε ποιο ελληνικό βρίσκεται ανάμεσά τους

Ποιο ελληνικό beach bar φιγουράρει στη λίστα με τα 10 καλύτερα του κόσμου;

Δες φωτογραφίες από τα 10 καλύτερα beach bar του κόσμου και μάθε ποιο ελληνικό βρίσκεται ανάμεσά τους.


Καυτή άμμος, ωραία μουσική και ένα καλό ποτό. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι το καλοκαίρι και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα σε ένα beach bar! Η πιο κλασική διασκέδαση του καλοκαιριού παίρνει πολλές μορφές ανά τον κόσμο, από υπερπολυτελή beach bar σε θέρετρα μέχρι ταπεινά αλλά πανέμορφα καλυβάκια σε απόμερες παραλίες. Ποια είναι όμως τα κριτήρια που κατατάσσουν ένα beach bar στα καλύτερα του κόσμου;

Για να ξεδιαλύνει το κλίμα, το CNN έκανε τη δική του λίστα με τα καλύτερα beach bar του κόσμου και μάλιστα, έχει συμπεριλάβει σε αυτή και ένα ελληνικό. Το "δικό μας" beach bar βρίσκεται στην 5η μόλις θέση της λίστας και μπορούμε να σου πούμε μονάχα πως δεν βρίσκεται σε κάποιο από τα πολύ κοσμικά και τουριστικά νησιά μας, όπως η Μύκονος, η Κρήτη και η Σαντορίνη.

Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις ένα ένα τα 10 καλύτερα beach bar του κόσμου:


[gallery ids="84263,84264,84267,84268,84269,84270,84271,84272,84273,84274"]

1. Dune Preserve Beach Bar, Anguila: Μη αφήσεις την ταπεινή του εμφάνιση να σε ξεγελάσει αφού είναι το πιο χαρακτηριστικό beach bar της Καραιβικής. Εκεί θα βρεις από χρηματιστές σε διακοπές μέχρι...σύγχρονους πειρατές!

2. Baba Nest, Phuket: Πρόκειται για μια ξύλινη πλατφόρμα που προσφέρει πανοραμική θέα και...μαλακά καθίσματα για ώρες και ώρες χαλάρωσης.

3. Shipwreck Hut, Cook Islands: Μια ακόμα...ταπεινή καλύβα που προσφέρει αιώρες, απίστευτη θέα, κοκτέιλ, τροπικά φρούτα και ενίοτε ένα καλό barbeque!

4. Ponta dos Ganchos, Brazil: Αλλάζουμε κατηγορία αφού βρισκόμαστε στο πιο ακριβό θέρετρο της χώρας, σε μια ιδιωτική ακτή. Με άνετα σαλόνια και ατέλειωτη θέα, αυτή είναι μια από τις premium προτάσεις της λίστας.

5.Beach Bar Babis: Να τος και ο δικός μας...Μπάμπης, στις Μυρτιές, στην ονειρική Κάλυμνο. Το πιο αυθεντικό beach bar της Μεσογείου αποτελεί οικογενειακή υπόθεση γι'αυτό άλλωστε εκτός από πεντανόστιμα κοκτέιλ σερβίρει και ένα περιποιημένο πρωινό.

6. The Rock Bar, Ayana Resort, Bali: Άλλη μια premium επιλογή που ξεχωρίζει για την τεράστια προβλήτα του που προσφέρει υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

7. Uxua Praia, Bahia, Brazil: Σε μια ολόλευκη παραλία με φοίνικες και κάτω από ξύλινες πέργκολες, πάνω σε αφράτους καναπέδες και ξαπλώστρες μπορείς να απολαύσεις εξωτικά κοκτέιλ και εδέσματα.

8. Soggy Dollar Bar, British Virgin Islands: Σε μια τέτοια παραλία δεν χρειάζεται καμιά εξωτική προσθήκη αν και τα καλά κοκτέιλ εδώ είναι γεγονός.

9. The Fish and Rhum Shack, Shanti Maurice, St. Mauricious: Με ρετρό διακόσμηση και αισθητική αυτό το beach bar στέκεται ανάμεσα στις premium και τις low profile επιλογές αφού ανήκει σε ένα πολυτελές θέρετρο.

10. Doyles on the Beach, Watsons Bay, Australia: Ίσως το πιο παλιό beach bar του κόσμου (πρωτολειτούργησε το 1885), έχει υπέροχα πιάτα με θαλασσινά και θέα στο λιμάνι του Σίδνευ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ