Follow us

Nikki Beach Resort & Spa: Οι επώνυμοι που το επισκέφθηκαν

Άνοιξε αρχές Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι

Nikki Beach: το νέο hotspot των celebrities

Άνοιξε αρχές Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι


Τοποθετημένο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, το Nikki Beach Resort & Spa, που έχει ανοίξει τις πόρτες για τους πελάτες του από την 1η Αυγούστου, σχεδιάστηκε με βάση τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μεσογείου και υψηλής ποιότητας μοντέρνα υλικά κατασκευής, ακολουθώντας πάντα το όραμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της Nikki Beach Worldwide, Jack Penrod.


Γενική άποψη του Nikki Beach Resort&Spa

Στα 66 δωμάτια του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli απολαμβάνει κανείς την απευθείας θέα στη θάλασσα, τους κομψά διακοσμημένους χώρους, ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά τζακούζι αλλά και τα πολυτελή φυσικά καλλυντικά Malin & Goetz. Οι καμπύλες, τα βότσαλα, οι λευκές επιφάνειες και οι γαλάζιες λεπτομέρειες, είναι όλα κυρίαρχα στοιχεία που αντανακλούν τη θάλασσα και ενισχύουν την αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης.


Nikki Beach Resort & Spa: Οι επώνυμοι που το επισκέφθηκαν  - εικόνα 2
Άποψη δωματίου και μπάνιου


Το 'MyBar', είναι μία από τις καινοτομίες του Nikki Beach Resort & Spa, που επιτρέπει σε κάθε πελάτη του ξενοδοχείου να επιλέγει πριν την άφιξή του το περιεχόμενο του ψυγείου του δωματίου του σε κανονικές ποσότητες των 700ml. Μία ακόμη καινοτομία που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες, είναι το οπτικοακουστικό σύστημα αιχμής AΤvision και το σύστημα live streaming GroovenShark που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε ξενοδοχείο. Οι εφαρμογές διαθέτουν 800 ταινίες και αμέτρητα μουσικά θέματα ?που μπορούν οι επισκέπτες να 'κατεβάσουν' στο τηλέφωνο, το tablet και τον φορητό υπολογιστή τους, απολαμβάνοντας τα κατα τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο.

Nikki Beach Resort & Spa: Οι επώνυμοι που το επισκέφθηκαν  - εικόνα 3
Εξωτερική άποψη μιας σουίτας με ιδιωτική πισίνα

Συνέχεια στη σελίδα 2
Η άφιξη Nikki Beach Club & Restaurant φέρνει επίσης στην Ελλάδα την ξεχωριστή εμπειρία των Beach Clubs, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση με τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. Όλες τις ώρες μπορείς να απολαύσεις ένα καφέ στο Cafe Nikki ενώ στο Pearl Rooftop θα δοκιμάσεις ασιατική κουζίνα και ξεχωριστά κοκτέιλ με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Nikki Beach Resort & Spa: Οι επώνυμοι που το επισκέφθηκαν  - εικόνα 4

To "Pearl Rooftop"


Nikki Beach Resort & Spa: Οι επώνυμοι που το επισκέφθηκαν  - εικόνα 5
Άποψη της πισίνας και του pool bar

Ανάμεσα στους πρώτους επισκέπτες του Nikki Beach Resort&Spa ήταν αρκετοί επώνυμοι που δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές στιγμές τους στο θέρετρο. Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site του Nikki Beach Resort&Spa.



Στις εγκαταστάσεις του Nikki Beach Resort & Spa: ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κάρλα Αθανασοπούλου, η Leyla Koshovari, η συλλέκτρια έργων τέχνης Sophia Al Rashid, η Μαρίνα Βερνίκου, η Αναστασία Ζαννή και η Εύη Βατίδου


Από το Instagram του Τάκη Ζαχαράτου




Από το Instagram της Βίκυς Καγιά. Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης: ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς και η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με το σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, που είναι και ο ιδρυτής τoυ ομίλου Dolphin Capital ο οποίος υλοποίησε το Nikki Beach Resort & Spa



Από το Instagram της Μαρίνας Βερνίκου



Από το Instagram του Άρη Καβατζίκη. Στη φωτό, ο ίδιος και η δημοσιογράφος Ειρήνη Ζουρνατζή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ