Follow us

H ρετρό ποδηλατάδα του Tweed Run στις Σπέτσες

Με αφετηρία το εμβληματικό Ποσειδώνιο, ήταν μόνο η αρχή για ένα διήμερο αφερωμένο στη νοσταλγία και την κομψότητα

Νικολέττα Ράλλη

Με αφετηρία το εμβληματικό Ποσειδώνιο, ήταν μόνο ηαρχή για ένα διήμερο αφερωμένο στη νοσταλγία και την κομψότητα

Ακόμα και αν υπάρχει εδώ και 6 χρόνια και πραγματοποιείται με επιτυχία στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τόκυο, το Tweed Run μοιάζει κομμένο και ραμμένο για τις Σπέτσες. Το πανέμορφο νησί φιλοξένησε το περασμένο σαββατοκύριακο την πρωτότυπη ποδηλασία με το νοσταλγικό dress code και το MadameFigaro.gr ήταν εκεί για να γευτεί την εμπειρία και να μεταφέρει την ατμόσφαιρα.

H ρετρό ποδηλατάδα του Tweed Run στις Σπέτσες
Mε άψογο στυλ, η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη και ο λάτρης του vintage, Παναγιώτης Γρηγορίου από το 1900 The Barber Shop

Ιδανική αφετηρία, τι άλλο από το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, το οποίο και διοργάνωσε το πρώτο ελληνικό Tweed Run στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων του. Πράγματι το ξενοδοχείο με το αξεπέραστο στυλ πρόσφερε όχι μόνο φιλοξενία αλλά κι ένα τέλειο background για τους υπέρκομψους ποδηλάτες που γυρόφερναν στα αρχοντικά σαλόνια ντυμένοι με tweed σακάκια, argyle πουλόβερ και χειροποίητα brogues.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών, εντυπωσιακών Tweed εμφανίσεων και ιδιαίτερων ποδηλάτων, περισσότεροι από 200 λάτρεις του Tweed από την Ελλάδα και το εξωτερικό έλαβαν μέρος σε αυτό το ξεχωριστό event, δημιουργώντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα περασμένων εποχών. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και στελέχη της βασικής ομάδας που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το Tweed Run για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2009.

H ρετρό ποδηλατάδα του Tweed Run στις Σπέτσες - εικόνα 2
Ελένη Στασινοπούλου, Μανώλης Βορδώνης

Το μήνυμα του Tweed Run μας μετέφερε από την πρώτη στιγμή ο σοφός oραματιστής Μανώλης Βορδώνης, ο εμπνευστής και η ψυχή του Ποσειδωνίου στη νέα ανακαινισμένη μορφή του, ο οποίος μας ενθάρρυνε να επιστρέψουμε στην κομψότητα μιας άλλης πιο ρομαντικής εποχής έτσι ώστε να θυμηθούμε επίσης τους αβρούς τρόπους και την ηρεμία ψυχής του χθες, όλα αναγκαία αλλά σπάνια στην τρέλα που βιώνουμε σήμερα. Πράγματι το Ποσειδώνιο έβαλε τη μαγεία του και το Tweed Run τη χαρούμενή του φιλοσοφία και μεταφερθήκαμε σε ένα άλλο χωροχρόνο, πιο φίνο, πιο ρομαντικό και άκρως πιο γοητευτικό.

Περισσότερες φωτογραφίες και όσα συνέβησαν στις Σπέτσες, εδώ.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ