Follow us

5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

Μας εμπνέουν για χειμερινές αποδράσεις

Οι 5+1 πιο ωραίες εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας

Μας εμπνέουν για χειμερινές αποδράσεις


Φαντάσου τον εαυτό σου να χαλαρώνει μέσα σε θερμαινόμενη πισίνα τη στιγμή που όλα γύρω σου είναι χιονισμένα! 5+1 ξενοδοχεία της ελληνικής εξοχής μας δίνουν αφορμή για να ταξιδέψουμε με το μυαλό μας!

Grand Forest Metsovo

5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

Το ολοκαίνουριο Grand Forest Metsovo σου προσφέρει τη δυνατότητα να βουτήξεις στα νερά της πισίνας μέσα σε ένα πευκοδάσος στην πλαγιά ενός λόφου της Πίνδου με θέα τη γραφική πόλη του Μετσόβου. Η τζαμαρία σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις υδρομασάζ και σάουνα.

Elatos Resort & Health Club

5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν - εικόνα 2

Το Elatos Resort & Health Club απέχει λίγα μόνο λεπτά από τις πίστες σκι του Παρνασσού, καθώς είναι χτισμένο στα όρια του εθνικού δρυμού, ανάμεσα σε Αγόριανη και Αράχοβα. Είναι ένα από τα πλέον κλασικά alpine resorts της Ελλάδας και όλοι του οι χώροι ξεχωρίζουν για το μοναδικό country style. H εσωτερική πισίνα φιλοξενείται σε ένα υπέροχο χώρο με επένδυση πέτρας και ξύλινη σκεπή, ένα χώρο που σου δημιουργεί αίσθηση ευφορίας και χαλάρωσης.

Porto Karras

5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν - εικόνα 3

Το Porto Karras αποτελεί μια από τις πλέον κλασικές αξίες στα πεντάστερα της Χαλκιδικής καθώς έχει μεγάλη ιστορία για την περιοχή. Το Thalassotherapy & Spa Center του ξενοδοχείου έχει βραβευτεί 6 φορές από τον οδηγό Conde Nast Traveller και περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, πισίνα θαλασσοθεραπείας, πισίνα υψηλής αλατότητας, 6 λουτρά υδροθεραπείας και πλωτό wet bar.

Aristi Mountain Resort


5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν - εικόνα 4

Me θέα στο Φαράγγι του Βίκου και στους πύργους του Πάπιγκου, το Aristi Mountain Resort, σου δίνει τη δυνατότητα να κολυμπήσεις μέσα στο πετρόκτιστο spa το οποίο περιλαμβάνει επίσης υδρομασάζ, σάουνα και ατμόλουτρο.

Stevalia Hotel & Spa


5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν - εικόνα 5
Το Stevalia Hotel & Spa βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού χωριού του Πηλίου Κατηχώρι και σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα αολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και χαλάρωσης! Μπορείς να δοκιμάεις τις περιποιήσεις μασάζ, εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, περιπετειώδη τροπική βροχή και σάουνα.

Mikro Papigo 1700


5+1 εσωτερικές πισίνες της Ελλάδας που ξεχωρίζουν - εικόνα 6

Το Mikro Papigo 1700 είναι ένας μικρός ιδιωτικός οικισμός, αμφιθεατρικά χτισμένος στο παρθένο Πάπιγκο με εντυπωσιακή θέα στο Φαράγγι του Βίκου. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις ειδικά όταν τα πάντα γύρω είναι χιονισμένα! Μπορείς να τη συνδυάσεις με σάουνα και ατμόλουτρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ