Follow us

Έρχεται το δεύτερο Tweed Run Spetses!

Στις 28 και 29 Μαρτίου φόρα ξανά τα τουίντ σου και έλα για μια ποδηλατάδα στις Σπέτσες

Έρχεται το δεύτερο Tweed Run Spetses!

Στις 28 και 29 Μαρτίου φόρα ξανά τα τουίντ σου και έλα για μια ποδηλατάδα στις Σπέτσες.

Οι λάτρεις του ποδηλάτου και της vintage αισθητικής θα έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συγκεράσουν τις δύο αγάπες τους σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο βγαλμένο από μια άλλη, πιο αγνή και ρομαντική εποχή. Ο συναρπαστικός θεσμός της ποδηλατάδας παλιάς εποχής που ξεκίνησε το 2009 από το Λονδίνο και εξαπλώθηκε στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, μετά την πολύ επιτυχημένη έναρξη του στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβρη, έρχεται ξανά στις Σπέτσες! Την πρωτοβουλία και διοργάνωση αναλαμβάνει και πάλι το μεγαλοπρεπές Poseidonion Grand Hotel, που ταυτίζεται απόλυτα με τη φινέτσα που αποπνέει ο θεσμός του Tweed Run, ενώ τo event υποστηρίζει με την ενεργό συμμετοχή του το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου.

Η ξεκούραστη, ανοιξιάτικη βόλτα με ποδήλατα μέσα στην Σπετσιώτικη φύση, οι στάσεις για ζεστό τσάι και πικ-νικ, οι βραβεύσεις για την καλύτερη εμφάνιση ποδηλάτων αλλά και ενδυμασιών, τα jazz μουσικά events με άφθονο κέφι, είναι μόνο μια μικρή γεύση της συναρπαστικής ατμόσφαιρας που θα ζωντανέψει ξανά στις αρχοντικές Σπέτσες. Εδώ, ο χρόνος είναι μονάχα ποιότικος, η βιασύνη δίνει την θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνηση της.

Έρχεται το δεύτερο Tweed Run Spetses!

Το Tweed Run Spetses δεν θα ταίριαζε καλύτερα σε άλλο τόπο παρά σε ένα νησί που χαρακτηρίζεται από την ομορφιά της φύσης, την κλασικότητα της αρχιτεκτονικής, την αυθεντικότητα των ανθρώπων και την αρχοντιά. Όπως επίσης και δεν θα συνδεόταν ιδανικότερα με άλλο διοργανωτή πέραν του θρυλικού Ποσειδωνίου, που καταφέρνει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα να μεταδίδει την μοναδική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής με την κλασική αρχιτεκτονική αλλά και την αριστοκρατική φινέτσα του.

Έρχεται το δεύτερο Tweed Run Spetses! - εικόνα 2


Έρχεται το δεύτερο Tweed Run Spetses! - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ