Follow us

Πάσχα στο Costa Navarino

Εκεί που η πολυτέλεια συναντά την παράδοση

Πάσχα στο Costa Navarino

Ανοιξιάτικη φύση, αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, κατανυκτικό κλίμα είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν την ιδανική επιλογή για την Πασχαλινή σας εξόρμηση.


Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos Resort, σε προσκαλούν να περάσεις τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε μια ατμόσφαιρα διακριτικής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον.

Ειδικά για όσους επιζητούν την υπέρτατη εμπειρία στη διαμονή τους, το πολυβραβευμένο The Romanos Resort παρουσιάζει και σε καλεί να απολαύσεις τη νέα του αποκλειστική «συλλογή», το The Romanos Ionian Exclusive, μια συναρπαστική πρόταση υψηλής αισθητικής. Ένα μπουκέτο από 62 δωμάτια, σουίτες και βίλες που απολαμβάνουν εδικά προνόμια και υπηρεσίες, όπως μπάτλερ, πρωινό σε ιδιωτικό χώρο, VIP check-in, προτεραιότητα στις κρατήσεις και άλλα πολλά.

Πάσχα στο Costa Navarino

Εκεί που η καταπράσινη μεσσηνιακή φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακή φιλοξενία, περιπάτους, πεζοπορία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας», Αναστάσιμη Λειτουργία και ο απαραίτητος, εκπληκτικός «χορός» πυροτεχνημάτων.

Info: 27230 97000
email: reservations.navarino@westin.com ή reservations.navarino@luxurycollection.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ