Follow us

Super διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στο Seaside Cottage by Belvedere στη Μύκονο

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό με το σούπερ καλοκαιρινό μας δώρο!

Super διαγωνισμός Seaside Cottage by Belvedere: Κέρδισε ένα διήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ταξίδεψε στη Μύκονο εντελώς δωρεάν


Λίγα μέτρα από την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς, το Seaside Cottage by Belvedere υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης σε ένα ειδυλιακό σκηνικό Μυκονιάτικής εξοχής. Το «αδελφάκι» του διάσημου design hotel Belvedere — που βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου — αποτελεί μια πιο «country» πρόταση, με την υπογραφή και το service του Belvedere.

Super διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στο Seaside Cottage by Belvedere στη Μύκονο

Μοναδικός κήπος, δωμάτια με minimal αισθητική και όλα τα facilities, εστιατόριο με gourmet μεσογειακή κουζίνα και φυσικά ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον αποτελούν τα highlights του Seaside Cottage by Belvedere. Το missbloom.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις δυο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό που μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιεσδήποτε ημέρες μέσα στο Μαϊο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και δυο ακτοπλοϊκά εισιτήρια (με επιστροφή) με το Seajet ή το Superjet από Πειραιά ή Ραφήνα (πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Super διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στο Seaside Cottage by Belvedere στη Μύκονο  - εικόνα 2

Super διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στο Seaside Cottage by Belvedere στη Μύκονο  - εικόνα 3

Tο Seaside Cottage by Belvedere αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βρίσκονται μια ανάσα από το «χάζι» της Μυκόνου αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τέλος οι μεγάλοι προστατευμένοι κήποι του, τα ευρύχωρα δωμάτια αλλά και η μηδαμινή απόσταση από την παραλία το καθιστούν ωραία λύση και για οικογένειες με παιδιά.

Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ