Follow us

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα spots που μας δίνουν έμπνευση για διακόσμηση και ενισχύουν τη διάθεση για διακοπές

Οι 10 πιο εντυπωσιακές βεράντες μας δίνουν έμπνευση για διακόσμηση και μας δημιουργούν τάσεις φυγής

Αυτά είναι τα spots που μας δίνουν έμπνευση για διακόσμηση και ενισχύουν τη διάθεση για διακοπές


10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το ηλιοβασίλεμα στη καλντέρα της Σαντορίνης και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσεις είναι να είσαι "κρεμασμένος" στα βράχια όπως στη βεράντα του ξενοδοχείου Kirini Suites & Spa. Αυτό το ξενοδοχείο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις βεράντες σε διάφορα επίπεδα, είναι κρεμασμένο από τον γκρεμό, με θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και το εντυπωσιακό νησί του ηφαιστείου.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 2

Πώς θα σου φαινόταν να έβλεπες την αγαπημένη σου ταινία ξαπλωμένη στο daybed του ξενοδοχείου Casa Del Mar στη Μύκονο; Αυτός ο prive θερινός κινηματογράφος βρίσκεται στην περιοχή Αλεόμανδρα, σε ιδιωτικό λιμανάκι στον κόλπο Γλυφάδι και σου δίνει την πιο ονειρική πρόταση για χαλάρωση στις διακοπές.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 3

Μέσα στο βράχο, με εντυπωσιακή θέα στο αρχιπέλαγος της Σαντορίνης, στις παρυφές του Ημεροβιγλίου οι βεράντες του Petra Villas μπροστά από τα παραδοσιακά λευκά δωμάτια σου δίνουν την καλύτερη οπτική του Αιγαίου και της καλντέρας.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 4

Στην πλαγιά ενός λόφου στο Ζόρκο της Ανδρου και με θέα στο ποτάμι και στην παραλία, το Aegean Blue είναι ένα συγκρότημα από σουίτες και βίλες με παραδοσιακά στοιχεία που βλέπουν τα γαλαζοπράσινα που στεφανώνονται και φωτίζονται από την λευκή άμμο και τους άγριους λόφους.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα ii

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 5

Πενήντα μόλις μέτρα από την παραλία Τζαμαρία, το Agalia Luxury Suitesαποτελεί μέλος των Small Luxury Hotels ενώ οι βεράντες με τις ιδιωτικέςπισίνες βλέπουν το λιμάνι και τη Χώρα του νησιού.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 6

H ιδέα ενός day bed μέσα στην πισίνα, πλάι στο ξύλινο deck, λίγα μόλιςμέτρα από τα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής είναι αρκετά δελεαστική. ΤοAvaton Luxury Villas Resort που άνοιξε τις πύλες του πριν από λίγεςεβδομάδες ανέλαβε να κάνει την ιδέα πραγματικότητα και μάλιστα με τονπιο κομψό τρόπο.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 7

Φαντάσου να βλέπεις την καλντέρα ενώ κολυμπάς στην πισίνα του δωματίουσου μέσα από μια παραδοσιακή καμάρα! Αυτό είναι το concept της GoldSuites στη Σαντορίνη που προσφέρει την επιτομή του "ρομαντικού δωματίου"για κάθε ζευγάρι.


Διάβασε περισσότερα στη σελίδα iii


10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 8

Όλες οι σουίτες του Mystique ανοίγουν σε βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στηθάλασσα και την καλντέρα καθώς είναι χτισμένο στις πιο διάσημες πλαγιέςτης Οίας. Έχει διακοσμηθεί από το διάσημο διακοσμητή εσωτερικών χώρωνFrank Leferbvre, με ντιζάιν εμπνευσμένο από τη φύση και πλήρωςεναρμονισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική έτσι ώστε να παραπέμπεισε παραδοσιακό οικισμό.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 9

Το άγριο φυσικό τοπίο της Φολέγανδρου γίνεται συνέχεια της μίνιμαλδιακόσμησης με τα λευκά έπιπλα και τις μαύρες σεζλόγκ του ξενοδοχείουOnar.

10 σημεία να απολαύσεις εντυπωσιακή θέα στην Ελλάδα - εικόνα 10
Το διάσημο Nikki Beach Resort στο Πόρτο Χέλι αποτελεί ένα design,ρομαντικό παράδεισο! Σκέψου τον εαυτό σου να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμαενώ κάνει υδρομαζάζ με θέα το Αιγαίο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ