Follow us

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort!

Μοναδικές θεραπείες περιποίησης και φροντίδας για κάθε ανάγκη στους χώρους του Thalassotherapy & Spa στο Porto Carras

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras

Μοναδικές θεραπείες περιποίησης και φροντίδας για κάθε ανάγκη στους χώρους του Thalassotherapy & Spa στο Porto Carras


Στη δυτική ακτή της Σιθώνιας, στην κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής, σε έκταση 17.630 στρεμμάτων ενός μαγευτικά κατάφυτου τοπίου και με παραλία μήκους 9 χλμ, απλώνεται το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς.

Το Porto Carras Grand Resort, είναι βραβευμένο εννέα φορές από το Conde Nast Traveller και αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa. Είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε τις πιο ιδιαίτερες θεραπείες και υπηρεσίες του Spa και να τι είδαμε.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort!

Στο Thalassotherapy & Spa Center θα βρεις αποκλειστικά τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης της εταιρείας Elemis που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες σειρές για πρόσωπο και σώμα.

Στο κέντρο Θαλασσοθεραπείας απολαύσαμε μια βροχή από ζεστό θαλασσινό, το Vichy Sea Shower Jet που συνδυάζεται με μασάζ από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Εκεί θα βρεις ακόμα πακέτα θαλασσοθεραπείας, τονωτικά jet υψηλής πίεσης που προετοιμάζει το σώμα για κάθε άλλη θεραπεία (Tonic Sea Shower) αλλά και ένα μοναδικό συνδυασμό αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπείας, θεραπείας με ατμό και ψιλής βροχής στη μορφή του προγράμματος Bath De Luxe Capsule.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort! - εικόνα 2

Ο κατάλογος στο κέντρο μασάζ είναι μακρύς, με όλους τους γνωστούς τύπους, όπως το Deep Tissue, το Aroma Stone, το Thai και το 4 Hands massage. Εκεί βρήκαμε ακόμα και ιδιαίτερους τύπους όπως το ειδικά σχεδιασμένο για μέλλουσες μαμάδες Nurturing Massage for Mother-to-Be, το δικό μας αγαπημένο Greek Herb Aromatherapy με τη βοήθεια πολύτιμων βοτάνων από την ελληνική φύση, Anti Cellulite Massage αλλά και Ayurveda, μασάζ βασισμένο σε πανάρχαια ινδική μέθοδο μάλαξης με ζεστά έλαια.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort! - εικόνα 3

Δοκιμάσαμε ακόμα μοναδικές θεραπείες απολέπισης και wrap για το σώμα με υπέροχους συνδυασμούς αρωμάτων lime και ginger, καρύδα και γάλα και εξωτικό frangipani. Η Exotic Frangipani Body Nourish Wrap ήταν και η αγαπημένη μας με έλαιο Monoi που περιχύνεται στο σώμα και το θρέφει εις βάθος.

Ποικίλες είναι και οι υπηρεσίες προσώπου του Porto Carras Thalassotherapy & Spa που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ενυδατώσουν και να αναζωογονήσουν κάθε γυναίκα. Το πρόσωπο, ανάλογα με τις ανάγκες, γίνεται πιο σφριγηλό, οι λεπτές ρυτίδες σβήνουν και με τo μοναδικό Skin IQ+ Facial καταπολεμάται κάθε επίπτωση της ανθυγιεινής, γεμάτης στρες ζωής.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort! - εικόνα 4

Το καλύτερο δε στο είπαμε ακόμα! Όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα, μπορείς να τα απολαύσεις στο πλαίσιο ενός από τα πακέτα υπηρεσιών του Porto Carras Thalassotherapy & Spa. Συγκεκριμένα, το For Two είναι τέλειο για την απόλυτη χαλάρωση του ζευγαριού και περιλαμβάνει θαλασσοθεραπεία, περιποίηση προσώπου και ματιών και deep tissue muscle massage.

Για να ξεκινήσεις ιδανικά τις διακοπές σου κλείσε ένα Elemis Total Time Out που συνδυάζει την Skin IQ+ Facial θεραπεία προσώπου με το δυναμικό Deep Tissue Muscle massage για άμεση ανακούφιση από την ένταση. Αν πάλι επιθυμείς να βελτιώσεις εντυπωσιακά το σώμα σου μέσα σε λίγες ώρες επίλεξε το Cellulite & Slimming που συνδυάζει αδυνατιστικές υπηρεσίες σώματος σε μια εμπειρία που διαρκεί δυόμιση ώρες.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort! - εικόνα 5

Πριν ξεκινήσεις την Spa εμπειρία σου μπορείς να περάσεις από το γυμναστήριο, τη σάουνα ή το χαμάμ του Spa ενώ για ένα τέλειο κλείσιμο της ημέρας σου επίλεξε να ανανεωθείς στο κομμωτήριο και το nail salon του Porto Carras.

Μετά από τη χαλαρωτική σου ημέρα στο Porto Carras Thalassotherapy & Spa μην ξεχάσεις να περάσεις από την έκθεση σύγχρονης τέχνης του Aspassio Haronitaki που φιλοξενείται στους χώρους του ξενοδοχείου. Η ζωγραφική συλλογή “BRAIN STUFF” αποτελεί τη φυσική και εξεζητημένη εξέλιξη της προηγούμενης δουλειάς του καλλιτέχνη, “MOON FLOWERS” και αποτελεί ένα ταξίδι στην αιωνιότητα και την αλήθεια.

Δοκιμάσαμε το Spa του Porto Carras Grand Resort! - εικόνα 6

Πληροφορίες:

Site: www.portocarras.com
Διεύθυνση: Σιθωνία, 63081, Χαλκιδική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 23750 77000
Email: info@portocarras.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ