Follow us

Πώς θα κλείσεις πιο φθηνά εισιτήρια

Μυστικά που λίγοι τα ξέρουν

Πώς θα κλείσεις πιο φθηνά εισιτήρια
Μυστικά που λίγοι τα ξέρουν

Δεν είναι μυστικό ότι όλοι θέλουμε ένα καλό deal όταν πρόκειται να οργανώσουμε το επόμενο ταξίδι μας. Μία νέα έρευνα από την Experian δείχνει ότι η πλειοψηφία των ταξιδιωτών ξοδεύει περισσότερα χρήματα από όσα θα περίμενε, οπότε καθετί που μπορεί να σώσει είναι καλοδεχούμενο. Γνωρίζεις ήδη ότι τα πιο μικρά αεροδρόμια μπορεί να σου κοστίσουν λιγότερο και ότι η Τρίτη είναι η μαγική ημέρα για να κάνεις κράτηση, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα tips για πετύχεις ακόμα καλύτερες προσφορές.

1. Το σωστό timing


Για τις εσωτερικές πτήσεις το διάστημα των 47 ημερών είναι το καλύτερο για να κλείσεις.
Για τις διεθνείς πτήσεις, ο κανόνας αλλάζει ανάλογα με τη σεζόν και τον προορισμό και χρειάζεται να κάνεις την κράτησή σου αρκετό καιρό πριν.

2. Δρομολόγια

Συνδυασμός πτήσεων

Κάποτε μπορεί να ήταν πιο οικονομικό να πας απευθείας στον προορισμό σου, αλλά αυτό έχει αλλάξει. Ο συνδυασμός πτήσεων μπορεί να αποδειχθεί πιο οικονομικός.

One way ticket
Μερικές φορές το να κλείσεις δύο one way tickets συμφέρει περισσότερο από το μετ' επιστροφής.

Εισιτήριο ανά άτομο
Όταν ψάχνεις εισιτήρια για όλη την οικογένεια ή την παρέα, προτίμησε να βάλεις στην αναζήτηση μόνο για ένα άτομο. Πολλές εταιρείες συνηθίζουν να αυξάνουν τις τιμές όταν η αναζήτηση γίνεται για περισσότερα άτομα.

3. Εργαλεία

Διεύρυνε την αναζήτησή σου. Έλεγξε πολυσυλλεκτικές ιστοσελίδες όπως Skyscanner, Orbitz, Airfarewatchdog, καθώς και τις επιμέρους ιστοσελίδες των αεροπορικών που σε ενδιαφέρουν. Μερικές φορές οι απευθείας ιστοσελίδες αεροπορικών εταιρειών έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες. Η momondo.com παρουσιάζει κάθε πτήση που υπάρχει, συμπεριλαμβανομένων των λιγότερο γνωστών αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, και συνήθως έχει τις φθηνότερες πτήσεις.

Αν πετάς μόνο με φθηνές εταιρείες και γνωρίζεις τον προορισμό σου, το whichbudget σού λέει ποια οικονομική εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο προορισμό.

4. Μυστικά

“Καθάρισε” τα cookies.
Κατά την αναζήτηση για πτήσεις, σβήσε τα cookies ή την προσωρινή μνήμη ή χρησιμοποίησε έναν διαφορετικό υπολογιστή, έτσι ώστε να διαγραφεί το ιστορικό περιήγησης. “Ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη, έχουμε αυξανόμενα ανεπίσημα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αεροπορικές εταιρείες παρακολουθούν την κινητικότητά σου online, και, ενδεχομένως, ακόμη και τις διευθύνσεις IP, αυξάνοντας έτσι τις τιμές στις ίδιες αναζητήσεις” δηλώνει ο Peter Greenberg για την Quartz.

Κάνε την πληρωμή σε τοπικό νόμισμα όταν κλείνεις διεθνείς πτήσεις για να είσαι σίγουρη για το τι πληρώνεις και να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Απλά φρόντισε να πατήσεις απο πριν την επιλογή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ