Follow us

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στον Ξενώνα Πέρα Αλώνια!

Κάθε εβδομάδα το missbloom.gr και το Top Hotels σου κάνουν δώρο ένα ταξίδι σε έναν παραμυθένιο ξενώνα στην Ελλάδα!

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στον Ξενώνα Πέρα Αλώνια!

Κάθε εβδομάδα, το Missbloom.gr και το περιοδικό Top Hotels σου κάνουν δώρο ένα ταξίδι σε έναν παραμυθένιο ξενώνα στην Ελλάδα! Αυτή την εβδομάδα κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις στο μοναδικό ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Τρίκαλα Κορινθίας!


Αν λατρεύεις και το βουνό και τη θάλασσα και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, ο πετρόχτιστος ξενώνας αποτελεί ιδανικό συνδυασμό και σε βγάζει από το δίλημμα, αφού απέχει μόνο 24 χλμ. από την υπέροχη παραλία του Ξυλοκάστρου, για αυτό προσφέρεται για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα διήμερο στον Ξενώνα Πέρα Αλώνια!

Τρία ανεξάρτητα, όμορφα κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στην είσοδο των Κάτω Τρικάλων, με άνετο πάρκινγκ, φιλοξενούν ευρύχωρα, λειτουργικά, πολυτελή και καλαίσθητα δωμάτια και σουίτες με αρμονική αισθητική. Οι πέτρινοι τοίχοι και το τζάκι-επίσης από πέτρα-συνδυάζονται με ξύλινα ταβάνια και ζεστά, γήινα χρώματα στις κουρτίνες και τα υφάσματα.

Κέρδισε ένα διήμερο στον Ξενώνα Πέρα Αλώνια!

Την εικόνα ολοκληρώνουν τα σιδερένια κρεβάτια, η κλασσική επίπλωση και η προσεκτικά επιλεγμένη τέχνη, που δίνουν τον τόνο μίας ξεχωριστής παραμονής. Οι μεγάλοι, φροντισμένοι κήποι και τα άνετα μπαλκόνια (20τ.μ.), με μοναδική θέα στις κορυφές της Ζήρειας, προσφέρουν στον επισκέπτη στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Κέρδισε ένα διήμερο στον Ξενώνα Πέρα Αλώνια!

Info
Τοποθεσία: Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
Κατηγορία: 3 κλειδιά
Διαμονή: 3 δωμάτια (38 τ.μ.), 3 σουίτες (50 τ.μ.)
Εξοπλισμός δωματίων: Υπέρδιπλο κρεβάτι, υδρομασάζ, πολυκουζινάκι, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, απεριόριστη θέα στη Ζήρεια και τον Κορινθιακό Κόλπο, ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών, ΤV (LCD) 32", μπαλκόνι 20 τ.μ.
Παροχές: Αίθουσα υποδοχής, express check-in/out, WiFi Internet, ιδιόκτητο parking, χρηματοκιβώτιο, μεγάλος κήπος
Τιμές: On request

Contact

Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ. 6944 526188, 2743300557
Website: www.peraalonia.gr
E-mail: info@peraalonia.gr
Υπεύθυνος: Δημήτρης Γκουρβέλος

Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό του Missbloom.gr και του περιοδικού Top Hotels!


Η Miss Bloom και το Top Hotels σου προσφέρουν το πιο όμορφο δώρο (και αυτή είναι μόνο η αρχή!).

Κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα σε superior δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και jacuzzi στον παραμυθένιο Ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Τρίκαλα Κορινθίας! Το δώρο ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Μαρτίου 2013 (εξαιρείται η περίοδος 22/12/2012 με 07/01/2013).

Κάθε εβδομάδα κάνουμε δώρο ένα ταξίδι! Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!!!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ