Follow us

Ηyperlapse: Το νέο εργαλείο Instagram για video footage

H νέα δυνατότητα του instagram φέρνει ακόμα πιο κοντά fashion shows και social media.

hyperlapse

H νέα δυνατότητα του instagram φέρνει ακόμα πιο κοντά fashion shows και social media.

To Instagram λάνσαρε τη νέα εφαρμογή του μόλις χθες. Το Hyperlapse σου επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου βίντεο στην ταχύτητα που εσύ επιλέγεις και με τα στιγμιότυπα που προτιμάς. Τα μεγάλα fashion portals έχουν ήδη καταλήξει οτι πρόκειται για το απόλυτο application για τα Fashion Weeks που έρχονται (χμμ, μήπως δεν είναι τυχαία η ημερομηνία που εμφανίστηκε;) καθώς λύνει τα χέρια στους φανατικούς "ανταποκριτές" των fashion shows μέσα από τα social media.

Ηyperlapse: Το νέο εργαλείο Instagram για video footage

Σε αυτή την περίπτωση, με τη νέα εξελιγμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια ολοκληρωμένη γεύση από τα runways καθώς δεν απαιτείται πια γι αυτό ένα μεγάλο και δύσχρηστο βίντεο πολλών λεπτών αλλά ένα timelapse από τις σημαντικότερες στιγμές της εκάστοτε επίδειξης, τα πιο εντυπωσιακά ρούχα ή μια εικόνα από το σκηνικό που μαρτυρά το concept πίσω από το show.

Ηyperlapse: Το νέο εργαλείο Instagram για video footage  - εικόνα 2

Φυσικά θα χρησιμεύσει στη γρήγορη αναμετάδοση φωτογραφικού υλικού από διάφορα events χωρίς να είμαστε πια υποχρεωμένοι να στέλνουμε/ανεβάζουμε φωτογραφίες μία-μία, οπότε προετοιμάσου να δεις ΠΟΛΛΑ timelapse videos από εδώ και στο εξής.

Πρόκειται σίγουρα για μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή, ωστόσο το αν μεταφέρει επιτυχώς το περιεχόμενο και το κλίμα ενός event είναι στο χέρη του χρήστη.
Μπορείς να αρχίσεις να εξασκείσαι μιας και η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη και στην Ελλάδα, δωρεάν.
Προς το παρόν είναι διαθέσιμη για iphone με λογισμικό iOS 7.0 και πάνω και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για Android smartphones!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ