Follow us

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Ανακάλυψε κι εσύ το νέο virtual κατάστημα για τις καθημερινές αγορές σου στην καρδιά της Αθήνας!

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, πολλές υποχρεώσεις και ένα άδειο σπίτι. Πώς θα καταφέρεις να συνδυάσεις την καθημερινότητά σου έχοντας πάντα εξοπλισμένο το νοικοκυριό και το γραφείο σου; Το www.you.gr, ο ειδικός στο χώρο του ecommerce στην Ελλάδα, σου δίνει τη λύση.

Όταν ενημερώθηκα για το νέο virtual κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου γρήγορα, εύκολα, ενώ είσαι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα, θέλησα αμέσως να μάθω λεπτομέρειες αλλά και να βιώσω την εμπειρία. Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης πήρα το μετρό και βρέθηκα στο Σύνταγμα όπου βρίσκεται το νέο virtual κατάστημα. «Γεύση από το μέλλον ή ήδη πραγματικότητα;» σκέφτηκα όσο το κοιτούσα.

Χωρίς να χάσω ευκαιρία, συνομίλησα με ένα από τα παιδιά που ήταν εκεί, και αφού μου εξήγησε τι ακριβώς έχω μπροστά μου, πώς λειτουργεί και απάντησε με υπομονή και ευγένεια σε όλες τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις μου, ξεκίνησα απευθείας να κάνω τα πιο ακούραστα και γρήγορα ψώνια μόνο με μερικά κλικς.

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά  - εικόνα 2

Όμως, ας μιλήσω λίγο για την καιτονομία αυτή, πίσω από την οποία κρύβεται το www.you.gr, ένα σκεπτικό που υλοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Σκοπός του καταστήματος αυτού είναι να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους να προμηθευτούν τεχνολογικά αλλά και είδη καθημερινής ανάγκης την ώρα που περιμένουν ή περνούν από το σταθμό, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Συγκεκριμένα, όσο φέρνεις εις πέρας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σταματάς στον πιο κεντρικό σταθμό του μετρό, αυτόν του Συντάγματος, και χωρίς να χάσεις χρόνο πραγματοποιείς μέσα από μερικά εύκολα βήματα - που περιγράφω παρακάτω - τα ψώνια σου.

Η διαδικασία είναι απλή και απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και 3 απλά βήματα:

1) «Κατεβάζεις» την σχετική εφαρμογή “YouShopOnTheWay” στο smartphone σου. Ενημερωτικά να σου πω ότι στο σημείο υπάρχει Wi-Fi για να συνδεθείς στο Ίντερνετ χωρίς έξτρα χρέωση.
2) Σκανάρεις το προϊόν που επιθυμείς
3) Και ολοκληρώνεις την αγορά σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Η πληρωμή γίνεται είτε με κάρτα είτε με αντικαταβολή.

Extra tip: Τα προϊόντα παραδίδονται δωρεάν στο σπίτι σου αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία (αυτό που παρήγγειλα εγώ έφτασε στα χέρια μου τη δεύτερη ημέρα, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια ενημερωνόμουν με SMS για την εξέλιξη της αποστολής).

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά  - εικόνα 3

Το εικονικό κατάστημα θα περιμένει τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους, σε ελκυστικές προσφορές έως τα τέλη Μαΐου.

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά  - εικόνα 4

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά  - εικόνα 5

Τι προϊόντα έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς; Σαμπουάν, καθαριστικά πιάτων, απορρυπαντικά, πάνες, οδοντόκρεμες και ξυριστικές μηχανές είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που είναι διάθεσιμα χάρη στην P&G, ενώ η Info Quest Technologies, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διάθεσης προϊόντων πληροφορικής της χώρας μας, υποστηρίζει την ενέργεια με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας (tablets, smartphones, περιφερειακά, αξεσουάρ, gadgets, κ.λπ.).

Πώς να κάνεις τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα, εύκολα και οικονομικά  - εικόνα 6

Σε διαβεβαιώνω ότι όταν κάνεις μια φορά τα ψώνια σου τόσο απλά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τότε θα ενθουσιαστείς!

Δες το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ