Follow us

Αυτή την άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα βιβλία!

Ανάδειξε τα αγαπημένα σου βιβλία με ένα "κλικ"

Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα βιβλία
Ανάδειξε τα αγαπημένα σου βιβλία με ένα "κλικ"

Μία διαφορετική ψήφο καλούμαστε από τα Public να δώσουμε αυτές τις ημέρες, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στα Βραβεία Βιβλίου 2015. Σε αυτά τα βραβεία τον πρώτο λόγο έχεις εσύ, ο αναγνώστης, αφού είναι η δική σου ψήφος αυτή που θα καθορίσει τους νικητές.

Σκοπός των Βραβείων Βιβλίου 2015 είναι να υπενθυμίσει την αξία που έχει ένα βιβλίο και να μας φέρει πιο κοντά σε αυτά. Τα βιβλία άλλωστε δεν είναι μονάχα ο καλύτερος τρόπος να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου αλλά και παράθυρα σε νέους κόσμους. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Κωνσταντίνος Τζούμας "Το να μιμήθω για ένα διάστημα τον ήρωα ενός βιβλίου έχει γίνει κατ’ επανάληψη… Όποτε εντόπιζα έναν ωραίο τύπο στη λογοτεχνία, συμπεριφερόμουν σαν αυτόν…" και μπορούμε να παραδεχτούμε πως αυτό έχει συμβεί σε όλους εμάς!

Αυτή την άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα βιβλία!

Έτσι και φέτος, έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα βιβλία που σου κράτησαν την καλύτερη συντροφιά και που άνοιξαν την πόρτα στο μαγικό τους κόσμο τη χρονιά που πέρασε, ψηφίζοντας το αγαπημένο σου σε όσες κατηγορίες επιθυμείς στο www.publicbookawards.gr. Φέτος, οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να βρεις συνολικά πάνω από 150 εκδοτικούς οίκους και 1.200 συγγραφείς με περισσότερους από 2.000 τίτλους βιβλίων. Μυθιστόρημα, δοκίμιο, ποίηση, αποτελούν μόνο μερικές από τις κατηγορίες που μπορείς να επιλέξεις, ενώ για φέτος, η θεματική της κατηγορίας – έκπληξη είναι “Ο πιο ερωτικός χαρακτήρας”.

Τέλος, τα καταστήματα Public ανταμείβουν τους αναγνώστες που παίρνουν μέρος στην διαδικασία, χαρίζοντας σε 1.000 τυχερούς – τι άλλο - πολλά πολλά βιβλία!

Αυτή την άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα βιβλία! - εικόνα 2

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Ψήφισε εδώ τα αγαπημένα σου βιβλία και κέρδισε το πιο πολύτιμο δώρο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ