Follow us

Friends: Το εναλλακτικό τέλος που έδωσε ένας fan της σειράς

Μπορεί να γίνει πιο θλιβερό;

Friends: Το εναλλακτικό τέλος που έδωσε ένας fan της σειράς

Μπορεί να γίνει πιο θλιβερό;



Ένα πιο σκοτεινό και καταθλιπτικό τέλος έδωσε ένας fan της σειράς Friends, δίνοντας μία τελείως διαφορετική τροπή στο sitcom που αγαπήσαμε και παρουσιάζοντας μία διαφορετική Phoebe.

“Θα τελείωνα τα Friends αποκαλύπτοντας ότι όλο αυτό επρόκειτο απλά για μία φαντασίωση της άστεγης Phoebe, καθώς κοιτούσε μέσα από το παράθυρο του Central Perk. Κάθε περίεργη κίνηση, κάθε επεισόδιο, κάθε στιγμή που έδειχνε πόσο outsider ήταν...όλα βγάζουν νόημα. Και οι δέκα σεζόν ήταν απλά η πυρετώδης φαντασία της, προβάλλοντας τον εαυτό της μαζί με τους άλλους 5. Το μόνο που ήθελε ήταν ... Φίλοι (Friends). Η τελευταία σκηνή θα ήταν η Phoebe να φεύγει από το Central Perk, με τους Ross, Rachel, Joey, Monica και Chandler να σχολιάζουν 'την τρελή κυρία που μας κοιτάζει πάντα'. Όλοι έχουν διαφορετικά ονόματα και χαρακτήρες. Τελικά, επιστρέφει στο πάρκο όπου κοιμάται μπροστά από ένα συντριβάνι. Μία σπασμένη λάμπα βρίσκεται μπροστά από το παγκάκι της. Ξεκινά να βρέχει. Τη βλέπουμε να τοποθετεί από πίσω έξι βρώμικες αλλά χρωματιστές ομπρέλες. Αρχίζει και ξεθωριάζει μέχρι που μαυρίζει” έγραψε στο Twitter ο χρήστης @strnks λέγοντας “Η δική μου πρόταση για το πώς θα έπρεπε να είχε τελειώσει το hit sitcom των 90s, Friends”.

Παρόλο που αυτή η εκδοχή είναι κάπως καταθλιπτική και αλλάζει τελείως τα δεδομένα, κάποιοι χρήστες βρήκαν το τέλος “ευφυές” συμπληρώνοντας με δικά τους σχόλια και προσπαθώντας να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ