Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Σου δείχνει τι να φορέσεις εάν πρόκειται να γίνεις κουμπάρα σε γάμο ή βάφτιση

Ένα άκρως ανοιξιάτικο look.

Eleni Menegaki NDP Photo Agency

Οι εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι ιδανικές για να τελεστούν μυστήρια όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις, γι’αυτό πολλά ζευγάρια τις επιλέγουν για να διοργανώσουν αυτές τις τόσο σημαντικές ημέρες της ζωής τους. Βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτά τα μυστήρια είναι σαφώς είτε το ζευγάρι είτε το μωρό, ωστόσο και η κουμπάρα κατέχει κεντρικό ρόλο. Ακριβώς για αυτό τον λόγο χρειάζεται να επιλέξει να φορέσει ένα κομψό look.

Εάν πρόκειται λοιπόν να γίνεις κουμπάρα ή νονά την επόμενη περίοδο και δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο τι θα φορέσεις, η Ελένη Μενεγάκη έχει να σου κάνει μία πολύ καλή στιλιστική πρόταση. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το πρωινό του Σαββάτου μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, που τη δείχνει να ποζάρει στην αυλή το σπιτιού της, φορώντας ένα deux pieces σύνολο. Συγκεκριμένα, το look της αποτελείται από μία maxi φούστα και ένα off shoulder τοπ, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με την Ελένη Μενεγάκη να επιλέγει ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της.

Αυτού του είδους τα two pieces σύνολα που αποτελούνται είτε από τοπ και φούστα είτε από τοπ και παντελόνι είναι από τις καλύτερες και πιο safe επιλογές που μπορείς να κάνει εάν πρόκειται να γίνεις κουμπάρα την επόμενη περίοδο. Μπορείς να επιλέξεις ένα look σε μονοχρωμία και σε αποχρώσεις όπως τα pastels ή ακόμα και σε μία πιο safe επιλογή όπως είναι το μπλε ή το λευκό –εάν πρόκειται να γίνει νονά-. Εναλλακτικά και εάν θέλεις μία πιο τολμηρή επιλογή, ένα deux pieces σε floral μοτίβο είναι μία εξίσου stylish επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως είναι καλό να φορέσεις ένα σύνολο που σε κάνει να νιώθεις άνετα ώστε να ευχαριστηθείς όσο τον δυνατόν περισσότερο την τελετή.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος | Δες το νέο πολυτελές οροφοδιαμέρισμά τους στην Κηφισιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ