Follow us

Πού θα βρεις τα πιο όμορφα μαγιό και τα απαραίτητα του beach look σου

Όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το απόλυτο summer look

Ψάχνεις τα απαραίτξητα του beach look σου; Στα Hondos Center θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι Courtesy of Hondos Center

Μέρα με τη μέρα είμαστε όλο και πιο κοντά στις διακοπές μας και τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας. Έτσι, σιγά σιγά οργανώνουμε τη βαλίτσα μας σχεδιάζοντας τα απόλυτα καλοκαιρινά looks αλλά και τις απαραίτητες αγορές, που δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις μας. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και τα μαγιό, που αποτελούν και τους πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Κάθε χρόνο αναζητούμε ένα νέο σχέδιο με διαφορετικά χρώματα και κοψίματα, που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας στο νησί και τις παραλίες. Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ξεχωρίσαμε στα Hondos Center τη μεγαλύερη ποικιλία σε μαγιό και αξεσουάρ, τα απαραίτητα του beach look.

Πού θα βρεις τα πιο όμορφα μαγιό και τα απαραίτητα του beach look σου

Δημιούργησε το απόλυτο summer look με κομμάτια από τα αγαπημένα σου brands

Στα καταστήματα Hondos Center θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το απόλυτο summer look, τόσο για την πόλη όσο και για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις! Επίλεξε μέσα από τη μεγάλη γκάμα σε μαγιό από τις συλλογές των Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael by Michael Kors, Stella by Stella McCartney, Guess, Pepe Jeans, Liu Jo, Pretty Me, Superdry, Sundek, Erka Mare, Triumph, Dorina, Club Neuf, Crool, Freya, Banana Moon και από πολλά άλλα αγαπημένα σου fashion brand. Ανάμεσα στα νέα σχέδια τους ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο κομψά και μοντέρνα σχέδια σε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό με ευρηματικά cut-outs, ιδιαίτερες υφές και πολλά χρώματα, που φέρουν την υπογραφή διάσημων brands.

Hondos Center

Ακόμα, στη καλοκαιρινή συλλογή του Hondos Center θα ανακαλύψεις και υπέροχα κομμάτια ιδανικά για το beachwear όπως καπέλα, τσάντες, πετσέτες θαλάσσης, καφτάνια και κοσμήματα.

Hondos Center

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στα καταστήματα Hondos Center, εκεί που το έξυπνο shopping έχει πραγματική εφαρμογή με μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 60% σε μαγιό, beachwear, αξεσουάρ! Επίσης, θα βρεις μοναδικά προνόμια και δόσεις για αγορές με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Τέλος, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου ήρεμη αφού στα Hondos Center τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Τα αγαπημένα μας μαγιό στις πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι:

Μπικίνι με cut-out Calvin Klein, Hondos Center

Ολόσωμο μαγιό με τιράντες Michael by Michael Kors, Hondos Center

Ολόσωμο μαγιό με τιράντες Tommy Hilfiger, Hondos Center

Εμπριμέ μπικίνι Watercult, Hondos Center

Εμπριμέ μπικίνι Superdry, Hondos Center

Ψηλόμενο μαγιό Freya, Hondos Center

Ολόσωμο μαγιό με cut-outs Pretty Me, Hondos Center

Μπικίνι με ιδιαίτερη υφή Pretty Me, Hondos Center

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ