Follow us

Η Yamamay παρουσιάζει την πιο stylish φθινοπωρινή συλλογή της και δεν θες να την χάσεις

Το ταξίδι της Yamamay στο στυλ συνεχίζεται με τη φύση σε όλες τις μορφές της να βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής Φθινόπωρο 2022.

MissBloom TEAM
Η Yamamay παρουσιάζει την πιο stylish φθινοπωρινή συλλογή της και δεν θες να την χάσεις Courtesy of Yamamay

Το ταξίδι της Yamamay στο στυλ συνεχίζεται με τη φύση σε όλες τις μορφές της να βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής Φθινόπωρο 2022. Για ακόμη μια φορά μέσα από τις συλλογές της, αναδεικνύει την αξία, την ομορφιά και τη σημασία του περιβάλλοντος.

Η φύση είναι ζωή αλλά και δύναμη. Είναι πολυτέλεια αλλά και μυστήριο - δύο μισά που εκφράζουν τη πολύτιμη και ποικίλη ομορφιά καθώς αλληλοσυμπληρώνονται. Η φύση λοιπόν είναι το θέμα πίσω από όλα τα ενδύματα της Yamamay για το φθινόπωρο 2022, και ερμηνεύεται από τρία κορίτσια: το ανερχόμενο μοντέλο και φοιτήτρια βιωσιμότητας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Azzurra Bertelli, η Ισπανίδα μοντέλο Lorena Duran και η Sara Pagliarioli, πρωταγωνίστριες στις καμπάνιες της Yamamay εδώ και χρόνια, φωτογραφίζονται από την Amina Marazzi, υποδυόμενες τις διάφορες μορφές της σύγχρονης Μητέρας Φύσης ανάμεσα σε λουλουδάτα υπόβαθρα που θυμίζουν vintage ταπετσαρίες.

Τα κύρια θέματα μόδας που αναπτύσσονται σε προϊοντικό επίπεδο είναι:

Χαρούμενη Φύση:Η φύση ως έκρηξη ζωντάνιας, χρώματος και μυστηρίου. Διάφανα υφάσματα, δαντέλες, φλοράλ κεντήματα και animal print συνδυάζονται με πολύχρωμες πινελιές για ενδύματα που αποτελούν μέρος των σειρών Garden Bloom, Jasmine και Wildly. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης shapewear που τυλίγονται από διαφανές τούλι και αντιθετικά μοτίβα animal-print, όπως: ποδηλατικά σορτς, σλιπ και στρινγκ. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι μαύρο, αμυγδάλου και animal print.

Η Yamamay παρουσιάζει την πιο stylish φθινοπωρινή συλλογή της και δεν θες να την χάσεις

Πράσινη Αυτοπεποίθηση: Αντιπροσωπεύει τη στάση εμπιστοσύνης στη Φύση, τα χρώματα και τις μυρωδιές της. Η φύση γίνεται πιο ρομαντική και τα χρώματα θυμίζουν αυτά των λουλουδιών. Για να τονίσει τον ρομαντικό χαρακτήρα αυτών των σειρών - Lilia, Gardenia, Pretty Flower και Grace – τα διακοσμεί με δαντέλα και floral κεντητές αντιθέσεις σε αποχρώσεις του γκρι, σκονισμένου ροζ, λιλά και aquamarine.

Courtesy of Yamamay

Fleur du Mal: Αυτό το μέρος της συλλογής είναι εμπνευσμένο από την ονειρική μυστική φύση και από μυστηριώδεις και παραμυθένιες ατμόσφαιρες. Περιλαμβάνει τις σειρές Audacity, Sexy Slit, Deepness and Blacky. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα κοψίματα, τα ντεκολτέ και τα σχήματα, σε συνδυασμό με τιράντες και δαντέλα.

Courtesy of Yamamay

Το κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο με πινελιές από κόκκινο και πράσινο του ωκεανού. Η Primula Color, που ακολουθεί κάθε συλλογή Yamamay, ολοκληρώνει αυτές τις σειρές, εμπνεόμενη πάντα από τη φύση. Τα χρώματα για το φθινόπωρο είναι η λεβάντα, το φυσικό χρώμα του δέρματος, η ορχιδέα και το πράσινο του ωκεανού. Οι πιτζάμες και τα πλεκτά που ολοκληρώνουν τη συλλογή ακολουθούν την ίδια θεματολογία.

Courtesy of Yamamay

Με τη συλλογή Φθινόπωρο 2022 η Yamamay συνεχίζει το ταξίδι της βιωσιμότητας δημιουργώντας συγκεκριμένα έργα στις συλλογές της. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι μερικά από τα νέα κομμάτια της συλλογής να κατασκευάζονται από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες, όπως οι σειρές: Audacity, Glossy, Pretty Flower, Sensual, Wildly ed Easy Living. Η δέσμευση της Yamamay προσανατολίζεται στην υλοποίηση συνειδητών προϊόντων με στόχο την όλο και μεγαλύτερη μείωση της ποσότητα των παρθένων πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις συλλογές της μάρκας.

Τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία μιλούν για την εμπερία τους

Η Azzurra Bertelli ανέφερε: ''Αυτή η καμπάνια με τη Yamamay είναι η πρώτη μου καμπάνια με εσώρουχα. Παρακολουθώ τη μάρκα εδώ και αρκετό καιρό και πάντα αγαπούσα τις συλλογές και την επικοινωνία της, επειδή έχουν μια σαφή και καθορισμένη ταυτότητα. Έχω παρακολουθήσει το ταξίδι βιωσιμότητάς της με μεγάλο ενδιαφέρον: Από τις συλλογές που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ύφασμα, έως την αύξηση της ευαισθητοποίησης των πελατών - μέσω ολοκληρωμένων έργων σχετικά με την αδυναμία σεβασμού του περιβάλλοντος - μέχρι τις συνεργασίες με εταίρους που είναι εξίσου αφοσιωμένοι, όπως για παράδειγμα, το One Ocean Foundation, ένα ίδρυμα που προωθεί το βιώσιμο μοντέλο της γαλάζιας οικονομίας εδώ και χρόνια προσπαθώντας να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση και τον αλφαβητισμό όσον αφορά τους ωκεανούς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις επιλογές που έκανε η Yamamay, επέλεξα να δωρίσω τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο One Ocean Foundation''.

Η Lorena Duran ανέφερε πως ''έχω συνεργαστεί με τη Yamamay για αρκετές συλλογές. Λατρεύω τα προϊόντα της και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει σημαντικά μηνύματα μέσω των εκστρατειών της, γι 'αυτό και συνεχίζουμε να επιλέγουμε ο ένας τον άλλον κάθε σεζόν''.

Τέλος, η Sara Pagliaroli σημείωσε: ''Πάντα ταυτιζόμουν με τη Yamamay ως μάρκα. Αυτός είναι ο λόγος που το κοινό ταξίδι μας συνεχίζεται εδώ και χρόνια: είναι χωρίς αποκλεισμούς, έχει την ικανότητα να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και άνετες με τον εαυτό τους ενώ οι εκστρατείες επικοινωνίας είναι πολύ διεισδυτικές και συχνά παρουσιάζουν σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν κι εμένα''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ