Follow us

Φλοράλ | Τα ιδανικά κομμάτια για να εντάξεις το ανοιξιάτικο print στις χειμερινές σου εμφανίσεις

Πώς θα φορέσετε τα φλοράλ τον χειμώνα.

MissBloom TEAM
Φλοράλ | Τα ιδανικά κομμάτια για να εντάξεις το ανοιξιάτικο print στις χειμερινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Η ιδέα του να φορέσουμε φλοράλ τον χειμώνα δεν είναι πάντα ελκυστική. Κυρίως, γιατί στη συνείδησή μας το συγκεκριμένο μοτίβο θυμίζει άνοιξη και καλοκαίρι. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο που συνήθως είναι οι spring-summmer collections των brands που γεμίζουν με floral print κομμάτια, ενώ οι επιλογές είναι πολύ πιο περιορισμένες τον χειμώνα. Όπως, ωστόσο, έχουμε δηλώσει πολλές φορές, η μόδα δεν περιορίζεται από τις εποχές και βρίσκει πάντα τρόπους να εντάξει στο στιλ στοιχεία, όπως χρώματα και μοτίβα, που έχουν καταχωρηθεί (αυθαίρετα) σε συγκεκριμένες εποχές, περιστάσεις κ.ο.κ.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά παρέδωσε την σκυτάλη του στιλ σε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, ακολουθώντας μία γενικότερη τάση για "clean cut" εμφανίσεις και χαλαρή luxe αισθητική. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν όλες οι γυναίκες να ακολουθήσουν αυτό το στιλ - γιατί απλά, δεν έχουν όλες το ίδιο γούστο και προσωπικότητα-, ή μπορεί απλά να θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα μονοχρωματικά και ουδέτερα σύνολα, αν όντως έχουν υιοθετήσει το trend.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ