Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά| Φόρεσε το πιο chic blazer με το denim παντελόνι της

Το casual chic look της Μαριέττας Χρουσαλά που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά| Φόρεσε το πιο chic blazer με το denim παντελόνι της NDP Photo Agency

Σίγουρα η Coco Chanel έχει αφήσει αρκετά ορόσημα που οποίος τα αντικρίζει αυτομάτως στο μυαλό του έρχονται διαχρονικά staples του εμβληματικού οίκου. Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα η tweed ύφανση την οποία η Coco Chanel σύστησε στα γυναικεία ενδύματα.

Τα αγαπημένα tweed που έχουν αγαπηθεί τόσο όλα αυτά τα χρόνια και συμβολίζουν την επιτομή της κομψότητας είναι ένα από τις τάσεις της φετινής άνοιξης που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα αγαπημένα μας fashion houses όπως και στις street style εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashionistas. Τα tweed έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κομψά και κλασικά σύνολα που αποπνέουν έναν αέρα ρομαντισμού.

Διαβάστε Επίσης



Η Μαριέττα Χρουσαλά σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα άκρως casual chic σύνολο που πρωταγωνιστής του ήταν το tweed blazer της. Πιο συγκεκριμένα για την πρωινή της βόλτα στην πόλη η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε να συνδυάσει ένα tweed blazer με γιακά σε εκρού απόχρωση με wide leg denim παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά κομψά sneakers, μαύρη καπιτονέ τσάντα με χρυσή αλυσίδα και high ponytail πλεξούδα.

Το casual chic look της Μαριέττας Χρουσαλά με tweed blazer είναι ιδανικό για τις all day βόλτες σου στην πόλη. Συνδύασε ένα tweed blazer με το denim παντελόνι σου όπως η παρουσιάστρια ή με μια wide leg παντελόνα σε γήινες αποχρώσεις.

Μαριέττα Χρουσαλά

Κοντό blazer με σχέδιο ύφανσης - εκρού, Zara

Σακάκι τουίντ με τσέπες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ