Follow us

3D Florals | Πώς να εντάξεις την τάση του καλοκαιριού στις εμφανίσεις σου

Οι πιο stylish τρόποι για φορέσεις την τάση της σεζόν

3D Florals | Πώς να εντάξεις την τάση του καλοκαιριού στις εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Μπορεί η ατάκα της Meryl Streep "Florals for spring? Groundbreaking”, στην ταινία "The devil wears Prada”, να έχει περαστεί ανεξίτηλα στο μυαλό όλων μας και να έχουμε συνδέσει ακόμα περισσότερο από ότι πριν τα αγαπημένα λουλουδάτα μοτίβα με την εποχή της άνοιξης, κάτι που είναι αναμενόμενο. Αυτή τη σεζόν όμως οι τάσεις υπαγορεύουν τα "Florals for Summer” κάτι που είναι σίγουρα groundbreaking και ειδικά όταν αναφερόμαστε στα 3D florals που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα trends της φετινής σεζόν.

Μπορεί τα 3D florals να είναι ιδιαίτερα όμως στα αγαπημένα μας fashion brands δίνεται ποικιλία επιλογών έτσι ώστε να προσαρμόσεις την ξεχωριστή αυτή τάση στο στιλ και την αισθητική σου.

Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα όπου το 3D floral θα κλέβει την παράσταση, ή κάποιο με μικρότερο λουλούδι για ένα περισσότερο ήπιο αποτέλεσμα, μπορείς να βρεις 3D floral σε top και να το συνδυάσεις με μία wide leg παντελόνα ή μία maxi φούστα. Μία ακόμη πολύ καλή επιλογή είναι να επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα look με 3D floral αξεσουάρ όπως με ένα choker ή με μία 3D floral τσάντα ενώ γκάμα επιλογών θα βρεις επίσης τόσο σε ολόσωμα μαγιό όσο και σε bikini για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην παραλία. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks από τα οποία μπορείς να πάρεις έμπνευση για ένα ιδιαίτερο και απόλυτα stylish look.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ