Follow us

Η Li-LA-LO γιορτάζει 22 χρόνια παρουσίας με καλοκαιρινά δώρα

22 χρόνια αληθινές, πολύτιμες στιγμές που ζήσαμε μαζί!

MissBloom TEAM
Courtesy of Li-LA-LO Instagram@lilalojewels

Η Li-LA-LO φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια παρουσίας στην ελληνική κοσμηματοποιία και τα γιορτάζει με τους δικούς της φίλους, τονίζοντας όλες τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν μαζί.

Η Li-LA-LO γιορτάζει 22 χρόνια παρουσίας με καλοκαιρινά δώρα

Στη μακρά πορεία της, η εταιρεία κατάφερε να είναι παρούσα σε προσωπικές, επαγγελματικές αλλά και σε απλές, καθημερινές στιγμές πολλών ανθρώπων.

Courtesy of Li-LA-LO

Μαζί ζήσανε, το σκίρτημα του πρώτου ραντεβού, το πάθος σε κάθε έρωτα, την προσμονή της συνάντησης, τη συγκίνηση της πρότασης γάμου, τη χαρά της επετείου, την ευτυχία του ερχομού της νέας ζωής, τη μαγεία της επανασύνδεσης, την καλοτυχία της νέας χρονιάς, τα χαμόγελα της επιτυχίας, την αναγνώριση των προσπαθειών, την πραγματοποίηση των ονείρων, την υπερηφάνεια της αποφοίτησης, την ολοκλήρωση των στόχων, τις εκπλήξεις των γενεθλίων, τη δύναμη της φιλίας, την ευγνωμοσύνη της οικογένειας, τον αυθορμητισμό της στιγμής, τη λατρεία στ’ αγαπημένα πρόσωπα, τη λάμψη της ανανέωσης και την αυτοπεποίθηση της κομψότητας!

Courtesy of Li-LA-LO

Η Li-LA-LO για τον εορτασμό των 22 χρόνων της, προσφέρει καλοκαιρινά δώρα από τις 16 Ιουνίου 2023 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Με κάθε αγορά από:

€75 – 200€ δώρο ένα σετ καλοκαιρινών καλλυντικών,
€201 - € 500 δώρο ένα παρεό πασμίνα από baboo και
€501 και άνω, δώρο ένα σετ καλλυντικών & ένα παρεό πασμίνα baboo.
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Li-LA-LO, το e-shop www.lilalo.com και τις τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 3639913.

Courtesy of Li-LA-LO


Η Li-LA-LO είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κοσμημάτων από το 2001. Οι συλλογές της χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα και υψηλή αισθητική. Χρυσός 18 καρατιών, ασήμι 925°, πολύτιμοι λίθοι και φυσικές πέτρες μεταδίδουν τη φυσική τους ενέργεια και δημιουργούν μια ξεχωριστή εμφάνιση. Η Li-LA-LO μετουσιώνει σε κόσμημα τη φιλοσοφία ζωής που την εκφράζει Live-Laugh-Lοve, Ζήσε-Γέλα-Αγάπα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ