Follow us

Τα εσωρούχα που θα σε μεταμορφώσουν σε star του αυθεντικού ιταλικού κινηματογράφου

Η νέα σειρά της Yamamay που θα αναδείξει την αισθησιακή μεσογειακή πλευρά σου

MissBloom TEAM
Courtesy of Yamamay

Η σχέση της κάθε γυναίκας με την εμφάνιση της είναι μία πολύ ιδιαίτερη σχέση η οποία εξελίσσεται και αλλάζει καθώς περνούν τα χρόνια. Χωρίς αμφιβολία τα κομμάτια που απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα μας θέλουμε να εκφράζουν το προσωπικό μας στιλ και γούστο έτσι ώστε να αισθανόμαστε, όπως και να δείχνουμε, όμορφες σε κάθε περιόδο της ζωής μας. Πέρα όμως από τη σημασία των fashion items που επιλέγουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας και να δημιουργήσουμε με αυτά τις εμφανίσεις μας, κυρίαρχο ρόλο στο πώς αισθανόμαστε με την εμφάνιση μας, παίζουν και τα εσώρουχα μας.

Τα εσωρούχα που θα σε μεταμορφώσουν σε star του αυθεντικού ιταλικού κινηματογράφου

Όταν επιλέγουμε εσώρουχα που μας εκφράζουν και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα αλλάζει ολόκληρη η στάση του σώματος μας και η κινησιολογία μας, πόσο μάλλον εάν τα εσώρουχα μας αναδεικνύουν την πιο θηλυκή μας πλευρά.

Courtesy of Yamamay

Ακριβώς αυτό επιθυμεί να αισθανθούμε η Yamamay μέσω της νέας της συλλογής σε συνεργασία με τη διάσημη ηθοποιό Madalina Ghenea.

Courtesy of Yamamay

Ύστερα από την καλοκαιρινή καμπάνια του brand που ήταν εμπνευσμένη από τις πιο διάσημες ιστορικές και πολιτιστικές περιόδους όλων των εποχών, τη dolce vita, μία καμπάνια εξ' ολοκλήρου γυρισμένη στο μαγευτικό Capri.

Courtesy of Yamamay

Μία νέα ωδή στην ιστορία του ιταλικού πολιτισμού αναδεικνύεται μέσω της νέας συλλογής εσωρούχων της Yamamay και της νέας της καμπάνιας της οποίας οι λήψεις όπως και τα βίντεο πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της Cinecitta, στη Ρώμη, το σκηνικό μερικών από τα πιο διάσημα αριστουργήματα όλων των εποχών.

Courtesy of Yamamay

Αστείρευτη πηγή έμπνευσης για την καμπάνια ήταν ο κινηματογράφος και η μόδα όπως και η Madalina Ghenea η οποία ενσαρκώνει το διαχρονικό είδωλο της ιταλικής ντίβας σε ένα κινηματογραφικό πλατό.

Courtesy of Yamamay

Στην ιταλική ιστορία που μας αφηγείται η νέα καμπάνια του brand, η διάσημη ηθοποιός δεν είναι μόνο πρωταγωνίστρια αλλά και η δημιουργική διευθύντρια και παραγωγός, μαζί με την ομάδα της.

Courtesy of Yamamay

Η Madalina Ghenea δήλωσε για την καμπάνια για την οποία συνεργάστηκε με τη Yamamay: "Ο ιταλικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 1950 και τα είδωλά του, αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα και τη δουλειά μου. Αφού στήσαμε την καμπάνια της συλλογής Yamamay Beachwear Collection 2023 στο Κάπρι, εμπνευσμένοι από τη dolce vita, σκεφτήκαμε ότι τα στούντιο της Cinecittà στη Ρώμη -που ήταν επίσης η σκηνή μεγάλων ονείρων και συναισθημάτων κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου- θα ήταν ιδανικά για μια δεύτερη καμπάνια, αυτή τη φορά αφιερωμένη στη συλλογή εσωρούχων. Πέρασα υπέροχα παίζοντας το ρόλο των μεγάλων Divas εκείνης της εποχής, που ήταν διαχρονικά πρότυπα θηλυκότητας και καλού γούστου".

Courtesy of Yamamay

Με την αισθησιακή και μεσογειακή ομορφιά της, η Madalina Ghenea ενσαρκώνει τα πιο εμβληματικά και χαρακτηριστικά είδη στιλ από τη φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων και lingerie, της Yamamay.


Η νέα συλλογή εσωρούχων καλύπτει κάθε πτυχή της γυναικείας θηλυκότητας καθώς σε αυτήν βρίσκουμε τη σειρά Adhara σε nude- ελαφρύ τούλι, με φούξια και πορτοκαλί φλοράλ κεντήματα που προσθέτουν μια ρομαντική αίσθηση, τη σειρά Atlas η οποία είναι στολισμένη με λεπτομέρειες από πλισέ τούλι με φόδρα σε αντίθεση, τη Bellatrix με εναλλασσόμενες διάφανες λεπτομέρειες με δαντέλα, την Black Dream με λεπτομέρειες από δαντέλα σε αντίθεση όπως και την Comfy Lush από σατέν με ένθετα από τούλι και κεντημένες ραφές, τη Luxuriant Lingerie και εσώρουχα κεντημένα με φλοράλ μοτίβα διακοσμημένα με στρας για ένα glam feeling. Από τη νέα συλλογή δεν λείπει η σειρά εσωρούχων Primula Color με πολύχρωμη φλοράλ δαντέλα, ένα μακροχρόνιο best seller από τις συλλογές της Yamamay.

Courtesy of Yamamay

Πέρα από τη μεγάλη γκάμα επιλογών στις σειρές των εσωρούχων, η νέα συλλογή της Yamamay διαθέτει σλιπ και κιμονό, Iris slip dresses από ρευστό σατέν, τη σειρά ρούχων Sheer που παίζει με τη δαντέλα και τις διάφανες λεπτομέρειες όπως και τη σειρά Secret Leaves από σατέν, τούλι και δαντέλα σε κομψό μπλε του μεσονυκτίου. Επίσης, ορισμένες από αυτές τις σειρές έχουν δημιουργηθεί από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες, όπως: Bellatrix, Maya, Royal Garden και Secret Leaves.

Δες το βίντεο της καμπάνιας


*Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ